4 stycznia 2011 o 16:03
Zgłoś do moderacji
hejka, mam pytanko jak myślicie o której trzeba już stanąć w kolejce? Ja nigdy nie byłam, stąd moje pytanie. 🙂
halamadrid mężczyzna, 37
Warszawa

Nagrań: 5, Postów: 1308
4 stycznia 2011 o 16:11
Zgłoś do moderacji
Hmm...ja się pojawię już o 9. Skoro się wszystko o 10 zaczyna, to o 9 będzie ok. Wstanę o 7.30, rozśpiewam się i pojadę stanąć w kolejce.
Nemo est casu bonus
4 stycznia 2011 o 16:13
Zgłoś do moderacji
Aha, ja myślałam że wcześniej trzeba iść, dzięki : )
wiedxma kobieta, 38
Ciepłowody

Nagrań: 18, Postów: 121
4 stycznia 2011 o 16:44
Zgłoś do moderacji
veronka16 pisze:
Zresztą........cokolwiek by nie zaśpiewac , to trzeba to zrobic tak , żeby szanowna komisja odebrała Cie tak , jakbys śpiewał z podkładem , trzeba popłynąć i wpłynać na ich wyobraźnię....hehehe.....łatwo powiedzieć , trudniej zrobić
)))))))))))
veronka - cała sztuka polega na tym żeby samemu słyszeć muzykę i zachowywać się tak jak by ona była - wtedy inni też ją usłyszą nawet jeśli jej nie będzie
Lilu - "Nie potrzebujesz głośników, masz przecież w sercu muzykę jak ja, nie potrzebujesz tych słów bo od dawna już je znasz.."
"..śpiewać każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej,
ja się wcale nie chwale ja po prostu mam talent.." :)
>> Zapraszam na serwis muzyczny http://nuta
4 stycznia 2011 o 17:12
Zgłoś do moderacji
veronka16 pisze:
[cytat=wiedxma]
veronka - cała sztuka polega na tym żeby samemu słyszeć muzykę i zachowywać się tak jak by ona była - wtedy inni też ją usłyszą nawet jeśli jej nie będzie[/cytat
O tym pokretnie trochę pisałam....
))))) Czasami nie potrafie umijęjętnie przelać tego na klawiature , co akurat chodzi mi po głowie hahaha
))) Taka zakręcona dzisiaj jestem
)))))))
Dzisiaj xD
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
4 stycznia 2011 o 17:12
Zgłoś do moderacji
[cytat=guardo92]w kolejce... hmmm... pociąg do zabrza przyjeżdzą o 3... 😃 będę od 4 w kolejce 😃😃 !!![/cytat]
ode mnie z Sosnowca pociąg jest o 5:19, wiec w Zabrzu będzie około 6:00, ja idę z moim kolegą ( w sumie to on będzie występował, ja będę jego wsparciem : ) ) ja o 16:00 mam rodzinną imprezkę i muszę zdążyć, także o 9 to będzie za późno. Więc jedziemy tym pociągiem o 5:19.
Konto usunięte
Leszno (Górka Duchowna) / aktu

4 stycznia 2011 o 17:18
Zgłoś do moderacji
o 9 to już będzie tyle wiary, ze zaśpiewacie wieczorem, ja planuje być już przed siódmą.
dostałam od X-factor prośbę o numer kontaktowy. też dostaliście taką wiadomość?
nie strać tego co ważne, w pogoni za tym co nieistotne.
4 stycznia 2011 o 17:20
Zgłoś do moderacji
[cytat=martuscz]o 9 to już będzie tyle wiary, ze zaśpiewacie wieczorem, ja planuje być już przed siódmą.
dostałam od X-factor prośbę o numer kontaktowy. też dostaliście taką wiadomość?[/cytat]
a rejestrowałaś się gdzieś czy coś ? że proszą o numer ?
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
papagey kobieta, 33
Tarnów

Nagrań: 835, Postów: 128
4 stycznia 2011 o 17:33
Zgłoś do moderacji
do mnie napisała Pani z xfactor, porozmawiałam sobie z nią, mnie także poprosiła o numer kontaktowy i własnie niedawno do mnie dzwoniła

bardzo miła pani szczerze powiedziawszy

w aureoli diabeł, co serce nosi w pudełku zapałek.