Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Nemo est casu bonus
veronka16 pisze:
Zresztą........cokolwiek by nie zaśpiewac , to trzeba to zrobic tak , żeby szanowna komisja odebrała Cie tak , jakbys śpiewał z podkładem , trzeba popłynąć i wpłynać na ich wyobraźnię....hehehe.....łatwo powiedzieć , trudniej zrobić🙂)))))))))))
"..śpiewać każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej,
ja się wcale nie chwale ja po prostu mam talent.." :)
>> Zapraszam na serwis muzyczny http://nuta
![]()
veronka16 pisze:
[cytat=wiedxma]
veronka - cała sztuka polega na tym żeby samemu słyszeć muzykę i zachowywać się tak jak by ona była - wtedy inni też ją usłyszą nawet jeśli jej nie będzie[/cytat
O tym pokretnie trochę pisałam....🙂))))) Czasami nie potrafie umijęjętnie przelać tego na klawiature , co akurat chodzi mi po głowie hahaha
🙂))) Taka zakręcona dzisiaj jestem
🙂)))))))
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
Leszno (Górka Duchowna) / aktu
![]()
nie strać tego co ważne, w pogoni za tym co nieistotne.
w aureoli diabeł, co serce nosi w pudełku zapałek.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej