Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
robertas19 pisze:
O tym to każdy wiedział, więc słaby dowód
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
niepokonany17 pisze:
Chris,a Ty bedziesz jednym z ekspertów na przesłuchaniach?Xd
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea pisze:
Byłam tu 15 stron temu...opowie mi ktoś w skrócie,co mnie ominęło?
pieknyrudzielec pisze:
hehe
mam ten sam problem cio moja przedmówczyni, z tym, że ja w ogóle nie brałam udziału w dyskusji
nurtuje mnie jedno pytanie: czy ktoś się może orientuje, o której rozpoczyna się casting w warszawie?
z góry dziękuję za informację
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej