Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
adamo007 pisze:
U kogo? U mnie nie😃 dobra opuszczam Was bo idę na Na Wspólnej a potem Mmm jak Mmm na TVP 2. Normalnie w ramówce jest jeszcze Szymon Szymon Show ale go teraz nie ma. Tylko nie zróbcie tak że rano wejdę a będzie 140 stron
😜 inaczej mówiąc Dobranoc TVN
😃
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
007chris007 pisze:
adamo007 pisze:U kogo? U mnie nie😃 dobra opuszczam Was bo idę na Na Wspólnej a potem Mmm jak Mmm na TVP 2. Normalnie w ramówce jest jeszcze Szymon Szymon Show ale go teraz nie ma. Tylko nie zróbcie tak że rano wejdę a będzie 140 stron
😜 inaczej mówiąc Dobranoc TVN
😃
żartujesz sobie prawda ? xD
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
Edytowano 3 stycznia 2011 o 20:01.
Kacpersky551 ®
007chris007 pisze:
Jestem już po godzinach pracy ;]
Ja kończę...kaspersky nie zapomnij włączyć aktualizację,bo ostatnio robaka wpuściłeś...nie powiem gdzie -.^
Kacpersky551 ®
niepokonany17 pisze:
OMG,co tu się dzieje xd
Kacpersky551 ®
Kacpersky551 ®
-Anette-
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej