3 stycznia 2011 o 18:20
Zgłoś do moderacji
każdy tak o sobie sądzi. ci z cudownym głosem pewnie tez. a na pewno do czasu, zanim osiagna jakis sukces.. dlatego trzeba probowac. czasem ejstesmy zbyt ambitni i sie nie doceniamy..
3 stycznia 2011 o 18:23
Zgłoś do moderacji
Mi tak tata powiedziłą jak mu mówiłam o swoich wahaniach. ze ja to bym nigdy nie poszla bo zawsze bede za słaba w moich oczach.
3 stycznia 2011 o 18:27
Zgłoś do moderacji
No i ma dużo racji. littlexdeath : masz już wybrane piosenki?
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
3 stycznia 2011 o 18:30
Zgłoś do moderacji
Czarna jaja sobie robisz za przeproszeniem?
adamo007 mężczyzna

3 stycznia 2011 o 18:32
Zgłoś do moderacji
No i mi się podoba. Pieprzysz głupoty. Mógłbym powiedzieć brzydziej,ale wiesz
3 stycznia 2011 o 18:32
Zgłoś do moderacji
Czarna...spiewasz fajnie,obeznanie ze sceną,jak widać z nagrań masz...warto próbować!
🙂
3 stycznia 2011 o 18:33
Zgłoś do moderacji
Czarna ja mam tak samo jeśli chodzi o te słuchania i załamywania. ale poki mam wiare w siebie, to moge nia też zarazić innych, zeby oni mnie nią zaraźili jak ja ja strace xDD
pretty jedna tak, druga.. uważam ze jest za łątwa, ale nie wiem zy wymysle cos innego. wiec mozna powiedizec ze 1i pól xD
adamo007 mężczyzna

3 stycznia 2011 o 18:39
Zgłoś do moderacji
Nie wkurzasz tylko po prostu masz zespół. Gdybyś nie miała głosu to byś z nimi nie śpiewała. Poza tym ja mówię Ci idź. Mnie nie przekona nikt na dzień dzisiejszy, mimo że to jest marzenie, ale są ważniejsze rzeczy. A to poczeka. A pytanie o mikrofon bo na allegro znalazłem tylko takie że stawiasz na biurko i są takie w górę jak w programach. A mi chodzi o taki na kablu
3 stycznia 2011 o 18:46
Zgłoś do moderacji
littlexdeath pisze:
pretty jedna tak, druga.. uważam ze jest za łątwa, ale nie wiem zy wymysle cos innego. wiec mozna powiedizec ze 1i pól xD
chociaż te pół masz.. zawsze jak nic lepszego nie wymyślisz, to może ta zostać xd
dobra, trzeba zacząć poszukiwania piosenek, bo tylko 5dni zostało...
kacpersky551 mężczyzna, 34
Dolny Śląsk :)

Nagrań: 2, Postów: 5540
3 stycznia 2011 o 18:46
Zgłoś do moderacji
Adamo puścił focha z przytupem
😃
Niach, niach
😃
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®