Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Nemo est casu bonus
-Anette-
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Nemo est casu bonus
"Nie wiedziałbym, co dzieje się wokół mnie, gdybym nie potrafił słuchać." <<Ray Charles>>
anettexxxczarna pisze:
Hahaha na oficjalnym profilu ising xfactor polska laska dala komentarz no leze😃DDDDD hahahaha
selenia10 powiedziała wczoraj po południu
Więc piszę do ciebie, bo mojej cioci zgubił się pies. Jest to czarny mops. Wabi się Wilma. i jak ją zobaczysz to prosze o kontakt. Dziękuje. P.S. napisz to wszystkim twoim znajomym, np. na blogu, w telefonie, na czacie, na nk. Prosze! Jeśli widziałeś to napisz na moim blogu: selenia10.e-blogi.pl
oststnio widziany w Skrzyszowie na śląsku
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
xbluesx pisze:
Spiewam 8 lat.. a to czy jestem dobra.. chce sie przekonać😛
Tylko nie wiem jakie bedzie jury i co preferuja tamci ludzie.. cos aktorskiego, szow rockowe czy piosenki typu Witney Huston.. xD
Nemo est casu bonus
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Katalog iSing wzbogacił się o kolejne piosenki, które poruszają, bawią i wprowadzają w świąteczny nastrój. Taneczne rytmy, wzruszające ballady i emocjonalne duety – sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej