Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
piotrek1945 pisze:
mortygirl pisze😛ytanie...czy na półfinał musi być wklejona piosenka nowa? czy może być to nawet kiedyś wykonany song? 😉 nurtuje mnie to pytanie, może gdzieś była odp, ale ja to gapa jestem 😛 z góry dzięki za odpowiedź😉
odpowiedz masz 3 posty wyżej 🙂
<<''Break Me, Shake Me''>>
mortygirl pisze:
Pytanie...czy na półfinał musi być wklejona piosenka nowa? czy może być to nawet kiedyś wykonany song? 😉 nurtuje mnie to pytanie, może gdzieś była odp, ale ja to gapa jestem 😛 z góry dzięki za odpowiedź😉
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Edytowano 24 listopada 2010 o 20:22.
robertas19 pisze:
Możecie w tym temacie pisać, ale jak założę temat do nagrań konkursowych to wprowadzę zakaz i kto go złamie, będzie miał wylot z konkursu i to się dotyczy i jurorów jak i samych uczestników 😃
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
martynkaaa95 pisze:
A tutaj chyba padło kiedyś pytanie, czy potrafimy śpiewać w języku kraju, który wybraliśmy. Coś tam wybełkoczę po niemiecku 😃
Kacpersky551 ®
Kacpersky551 ®
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.