night kobieta, 31
Kraków
Nagrań: 16, Postów: 250
28 listopada 2010 o 19:08
Zgłoś do moderacji
też bym reflektowała Lulajże Jezuniu ; )))
kamila : )
monia2405 kobieta, 29
Michałowo/obok Białegostoku
Nagrań: 12, Postów: 928
28 listopada 2010 o 19:13
Zgłoś do moderacji
mortygirl pisze:
Ja znowu będę pani pytająca :lol:
Mianowicie jak już wszystko na projekt świąteczny zostanie rozdzielone. Mam podkład do piosenki x, posiadam program Nero Wave Editor, czy w nim jak coś mogę zapisać swoją partię wokalną? problem jest jeden próbowałam zgrać audacity i miałam jakiś komunikat ostrzegawczy, iż już posiadam podobny program na kompie, stąd mogą wystąpić zakłócenia w pracy sytemu bla bla bla. Wypróbowałam właśnie NWE i wszystko jest fajnie, dopóki nie zapisuje tego, co nagrałam na dysku. Jakiś dziwny format jest. Czy Wy to jakoś później konwertujecie? czy audacity od razu dokonuje zapisu w formacie mp3? sorry, ale ja laik jestem w te klocki🙂 Oświećcie mnie🙂
Nie, w audacity instalujesz specjalną wtyczkę, dzięki której można zapisywać w mp3
🙂
Nie wiem jak jest w Twoim programie, bo pierwszy raz nazwę słyszę, ale może da się ściągnąć jakiś konwerter do tego formatu, żeby Ci przerzuciło na mp3?
🙂
This is something more.
mortygirl kobieta, 42
MARS
Nagrań: 256, Postów: 1322
28 listopada 2010 o 19:19
Zgłoś do moderacji
monia2405 pisze:
mortygirl pisze:Ja znowu będę pani pytająca :lol:
Mianowicie jak już wszystko na projekt świąteczny zostanie rozdzielone. Mam podkład do piosenki x, posiadam program Nero Wave Editor, czy w nim jak coś mogę zapisać swoją partię wokalną? problem jest jeden próbowałam zgrać audacity i miałam jakiś komunikat ostrzegawczy, iż już posiadam podobny program na kompie, stąd mogą wystąpić zakłócenia w pracy sytemu bla bla bla. Wypróbowałam właśnie NWE i wszystko jest fajnie, dopóki nie zapisuje tego, co nagrałam na dysku. Jakiś dziwny format jest. Czy Wy to jakoś później konwertujecie? czy audacity od razu dokonuje zapisu w formacie mp3? sorry, ale ja laik jestem w te klocki🙂 Oświećcie mnie🙂
Nie, w audacity instalujesz specjalną wtyczkę, dzięki której można zapisywać w mp3 🙂
Nie wiem jak jest w Twoim programie, bo pierwszy raz nazwę słyszę, ale może da się ściągnąć jakiś konwerter do tego formatu, żeby Ci przerzuciło na mp3? 🙂
dzięki za Twoją wypowiedź i rady
🙂
EDIT: już doszłam co i jak
🙂 jest OK...blondi ze mnie
😛 hihihi
Edytowano 28 listopada 2010 o 19:47.
<<''Break Me, Shake Me''>>
monia2405 kobieta, 29
Michałowo/obok Białegostoku
Nagrań: 12, Postów: 928
28 listopada 2010 o 19:23
Zgłoś do moderacji
Nie ma za co
🙂
Polecam się na przyszłość
🙂
This is something more.
vikilok kobieta, 26
Nagrań: 2, Postów: 671
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
28 listopada 2010 o 23:42
Zgłoś do moderacji
Przepraszam Was bardzo, ale dzisiaj nie jestem w stanie nic Wam więcej podać, gdyż nie najlepiej się czuję (walczę z krwią w nosie) jeszcze jutro do pracy, więc jakbyście mogli poczekać na podkłady do wtorku to byłbym zobowiązany
🙂
"Christmas time" będzie innego wykonania
🙂
Proszę się do projektu nie zgłaszać na razie, gdyż postanowiłem zrobić najpierw samemu selekcję, jeszcze nie raz swe decyzje będę zmieniał 😃
Kto nie może z jakiś przyczyn brać udziału w projekcie to bez problemu się taką osobę usprawiedliwi, wystarczy wiadomość na priv
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
loco89 mężczyzna, 35
Lipno, Toruń, Londyn
Nagrań: 51, Postów: 95
29 listopada 2010 o 02:16
Zgłoś do moderacji
Widzę, że lista zajęta długo przed ostatecznym terminem ...
David Top
chmurka50 kobieta, 51
Nagrań: 294, Postów: 69
nauro mężczyzna, 38
Łomża
Nagrań: 266, Postów: 2703
29 listopada 2010 o 11:31
Zgłoś do moderacji
właśnie doczytałem, że nagrania do pierwszego etapu tylko z piosenek z iSinga...w takim razie rezygnuję...
loco89 mężczyzna, 35
Lipno, Toruń, Londyn
Nagrań: 51, Postów: 95
29 listopada 2010 o 15:03
Zgłoś do moderacji
aro23 pisze:
właśnie doczytałem, że nagrania do pierwszego etapu tylko z piosenek z iSinga...w takim razie rezygnuję...
Ciekawe ile osób tego nie doczytało
😛
David Top
mortygirl kobieta, 42
MARS
Nagrań: 256, Postów: 1322
29 listopada 2010 o 15:16
Zgłoś do moderacji
nie no Robert spoko, zdrowie najważniejsze
🙂 podkłady chyba nie zające...
😃
Christmas Time to ja znam tylko z wykonu backstreet boys...hmm ale to w ogóle ta piosenka tzn. bsb tylko śpiewana przez kogo innego?
<<''Break Me, Shake Me''>>
robertas19 mężczyzna, 35
30 listopada 2010 o 14:30
Zgłoś do moderacji
aro23 pisze:
czyli po prostu dyskwalifikacja....... ja nie będę teraz szukał kolejnej osoby, czyli kto zrezygnuje to od razu ten kraj udziału w konkursie nie będzie brał, bo ja tutaj się produkuje, robię coś dla Was,a Wy co traktujecie to jakby nie wiem o jakieś nagrody Grammy walczyliście.....
ja humorków każdej osoby z osobna tolerować nie będę
🙂
Edytowano 30 listopada 2010 o 14:48.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
nauro mężczyzna, 38
Łomża
30 listopada 2010 o 14:45
Zgłoś do moderacji
robertas19 pisze:
aro23 pisze:właśnie doczytałem, że nagrania do pierwszego etapu tylko z piosenek z iSinga...w takim razie rezygnuję...
czyli po prostu dyskwalifikacja....... ja nie będę teraz szukał kolejnej osoby, czyli kto zrezygnuje to od razu ten kraj udziału w konkursie nie będzie brał, bo ja tutaj się produkuje, robię coś dla Was,a Wy co traktujecie to jakby nie wiem o jakieś nagrody Grammy walczyliście.....
ja humorków każdej osoby z osobna tolerować nie będę 🙂
to nie humorki Robercik, po prostu chciałem zaśpiewać po portugalsku
robertas19 mężczyzna, 35
30 listopada 2010 o 14:50
Zgłoś do moderacji
no cóż, zapomniałem zmienić, że na wrzucie tez można, więc wystarczyło by do mnie na priv napisać, a nie od razu publicznie ogłaszać swoją rezygnację.......
nauro mężczyzna, 38
Łomża
30 listopada 2010 o 14:52
Zgłoś do moderacji
robertas19 pisze:
no cóż, zapomniałem zmienić, że na wrzucie tez można, więc wystarczyło by do mnie na priv napisać, a nie od razu publicznie ogłaszać swoją rezygnację.......
no to nie marudź
😛