monia81xska kobieta, 43
ur. Warszawa, mieszkam w Łodzi
Nagrań: 3582, Postów: 40
20 stycznia 2014 o 20:36
Zgłoś do moderacji
http://ising.pl/forum/temat/12144/wokalistka_szuka_zespolu
jestem w kropce ..... zgadnij w której
hell1992 kobieta, 32
Gorzów Wielkopolski
Nagrań: 37, Postów: 1
21 stycznia 2014 o 15:33
Zgłoś do moderacji
Cześć, jestem Karolina ( 21l.-niestety
😛 ). Nie znam tu prawie nikogo, a już trochę tu siedzę... więc chociaż się przedstawię
🙂 Studiuję, pracuję, udzielam korepetycji i oczywiście śpiewam sobie od czasu do czasu... WITAM wszystkich
🙂
kArOl
29 stycznia 2014 o 10:45
Zgłoś do moderacji
Witam serdecznie wszystkich jestem nowa osoba pieje sobie i tak zabijam czas daleko od domu i rodziny bedac tu z Wami jakos wytrwam w tej mojej samotnosci.Nie licze na oklaski ani pochwaly licze na Was ze zostane przyjeta do waszego grona ludzi z pasja spiewania.Mowi sie, ze gdzie muzyka i spiew tam dobrzy ludzie sa .
Cichy Aniol
30 stycznia 2014 o 10:03
Zgłoś do moderacji
Witam wszystkich
Mama 19 lat i uwielbiam śpiewać dlatego właśnie trafiłen na to forum 🙂
1 lutego 2014 o 10:46
Zgłoś do moderacji
Hej jestem Paulina . Uwielbiam śpiewać na iSing w przyszłości chce zostać gwiazdom pop.
❤Paulina Czech❤
elesy kobieta, 23
Warszawa
Nagrań: 0, Postów: 4
1 lutego 2014 o 13:00
Zgłoś do moderacji
Magda 13 lat. Uwielbiam śpiewać. Zaczełam śpiewać jak miałam 8 lat. Niestety nie każdemu podoba się mój głos ale jestem szczęśliwa mogąc śpiewać sama dla siebie bo wiem że nikt mnie nie będzie oceniał.
lejdus kobieta, 26
Nagrań: 2, Postów: 2
5 lutego 2014 o 22:02
Zgłoś do moderacji
Cześć. Jestem nowa na ising. Nie umiem śpiewać. Mam nadzieję, że nauczę się czegoś na moich błędach. Podstawową umiejętność jaką powinnam nabyć po odsłuchaniu swojego nagrania to, żeby nie śpiewać. Ale nie. Ja to lubię i się potem śmieje ze swojego głosu. Mam zamiar was podsłuchiwać i sprawiedliwie oceniać wg moich standardów.
Głos na skos