15 listopada 2010 o 21:41
Zgłoś do moderacji
Hej.
Chciałabym kupić jakiś sprzęt do śpiewu, tj mikrofon wzmacniacz, to, co potrzeba. Czytałam trochę tematów, ale dalej nie mam zielonego pojęcia.
Nic wielkiego, chcę śpiewać u siebie w domu i może czasem jakieś niewielkie występy. Chciałabym wejście na mikrofon, gitarę lub jakiś sprzęt, z którego mogłabym puścić podklad, no i jeśli są potrzebne to też na kolumny.
Czy zmieszczę się w 1000 zł ? Nie chcę żeby to było najtańsze pierwsze lepsze, ale też nie musi być wielkie cudo 🙂
Pozdrawiam, liczę na Waszą pomoc.
Julka
grzegorzo mężczyzna, 33
Kraków
Nagrań: 8, Postów: 84
15 listopada 2010 o 21:58
Zgłoś do moderacji
Czyli potrzebujesz czegoś do NAGŁAŚNIANIA a nie do nagrywania, tak?
Kompozytor, producent muzyczny, realizator, wsio Ryba :>
wokalista mężczyzna, 32
Stalowa Wola
Nagrań: 179, Postów: 408
15 listopada 2010 o 23:09
Zgłoś do moderacji
Wchodzisz do sklepu i kupujesz
😃
Wokalista
Oł yeee ^^
Bo żyje się raz :P
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
15 listopada 2010 o 23:12
Zgłoś do moderacji
Jeśli wybierzesz się do szanującego się sklepu, który posiada doradcę dla klienta, to w takim punkcie na pewno Ci pomogą wybrać mikrofon, który Cię interesuje, wystarczy, że przedstawisz im swoje wymagania tak jak w pierwszym Twoim poście
🙂
Pozdrawiam
🙂
P.S. Jak już się wybierzesz do takowego sklepu, to możesz zrobić nawet zdjęcie do tego wejścia na mikrofon i pokazać sprzedającym, a Oni też szybciej znajdą interesujący Ciebie towar, bo lepiej mieć pewność, ze nie kupuje się kota w worku
🙂
Zadowolony klient to już maleńki sukcesik firmy
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
15 listopada 2010 o 23:29
Zgłoś do moderacji
W sklepie wciskają to co im nie schodzi, dlatego pytam osob, ktore znają się na rzeczy i doradzą
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
15 listopada 2010 o 23:34
Zgłoś do moderacji
Nie zgodzę się z Tobą, bo szanujący się sklep, który posiada w swym składzie rzetelnych i uczciwych sprzedawców nigdy Ci bubla nie sprzeda, a najwidoczniej źle wybierasz na swej drodze zakupowej wspomniane sklepy
🙂
I nie pisz w liczbie mnogiej bo nie wszystkie sklepy są takie
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
15 listopada 2010 o 23:58
Zgłoś do moderacji
Ok, może nie wszystkie, ale przekonałam się o tym tyle razy, że wolę więcej nie próbować 🙂 tym bardziej, że kompletnie się na tym nie znam i nie potrafię ocenić, czy chcą mi doradzić czy wcisnąć... A niestety nie mam z kim się wybrać...