Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
Edytowano 13 lipca 2010 o 02:04 przez moderatora.
A jeśli chodzi o kogoś, za kim tęsknisz...
Pojawi się znienacka, jak wiosna.
Kiedy już zupełnie stracisz nadzieję.
A jeśli chodzi o kogoś, za kim tęsknisz...
Pojawi się znienacka, jak wiosna.
Kiedy już zupełnie stracisz nadzieję.
paulinah pisze:
Hej , mam troszke głupi problemale no coz xD
wiec, dostałam profesionalny mikrofon + wzmacniacz
i problem polega na tym ze chce podłonczyc mikrofon do kopma ,ale nie mam takiego wejsca (wtyczka jest za duża niz w mikrofonach tzw do skypa)
Czy trzeba kupic jakies spacialne urządzenie łączące mikrofon + wzmacniacz+komp ?!
Exciter
wikusia1025 pisze:
mam takie pytanie mam mikrofon firmy azus dm-604 i nie mam wzmaczniaczy chce go podłączyć do kompa jak to zrobić
NiEmY!
paulinah pisze:
Hej , mam troszke głupi problemale no coz xD
wiec, dostałam profesionalny mikrofon + wzmacniacz
i problem polega na tym ze chce podłonczyc mikrofon do kopma ,ale nie mam takiego wejsca (wtyczka jest za duża niz w mikrofonach tzw do skypa)
Czy trzeba kupic jakies spacialne urządzenie łączące mikrofon + wzmacniacz+komp ?!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 13:32.
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej