Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Edytowano 26 sierpnia 2012 o 15:03 przez moderatora.
To zalezy z którym kątem na fejsie jesteś połączona a także od stopnia rozpiętości tego kąta. Przypominam że kąty są ostre, proste i rozwarte i pełne.pikipiki12 pisze:
Mam jedno nagranie publiczne i jestem połaczona z kątem na facebooku o co chodzi?!
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
woyotus pisze:
pikipiki12 pisze:Mam jedno nagranie publiczne i jestem połaczona z kątem na facebooku o co chodzi?!To zalezy z którym kątem na fejsie jesteś połączona a także od stopnia rozpiętości tego kąta. Przypominam że kąty są ostre, proste i rozwarte i pełne.
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
Zapomniałeś o półpełnym, wklęsłym i wypukłym, kątach przyległych, wierzchołkowych, odpowiadających, naprzemianległych, wpisanych, środkowych, dopisanych i pewnie jeszcze paruwoyotus pisze:
pikipiki12 pisze:Mam jedno nagranie publiczne i jestem połaczona z kątem na facebooku o co chodzi?!To zalezy z którym kątem na fejsie jesteś połączona a także od stopnia rozpiętości tego kąta. Przypominam że kąty są ostre, proste i rozwarte i pełne.
Łączy nas muzyki moc :)
jenny17 pisze:
woyotus pisze😛ikipiki12 pisze:Mam jedno nagranie publiczne i jestem połaczona z kątem na facebooku o co chodzi?!To zalezy z którym kątem na fejsie jesteś połączona a także od stopnia rozpiętości tego kąta. Przypominam że kąty są ostre, proste i rozwarte i pełne.Zapomniałeś o półpełnym, wklęsłym i wypukłym, kątach przyległych, wierzchołkowych, odpowiadających, naprzemianległych, wpisanych, środkowych, dopisanych i pewnie jeszcze paru
😛
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 15:03.
Nowe piosenki – Justyna Steczkowska w „GAJA” zachwyca mistycznym brzmieniem. IGO w „Wiatr” przypomina o sile zmian i odwadze. Kuban i Mrozu w „Zanim spadnie deszcz” opowiadają o przemijaniu. A do tego kultowe „99 Luftballons” Neny – hit, który podbił świat! ud83cudfa4u2728
Zobacz więcej