Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Edytowano 26 sierpnia 2012 o 15:03 przez moderatora.
![]()
To zalezy z którym kątem na fejsie jesteś połączona a także od stopnia rozpiętości tego kąta. Przypominam że kąty są ostre, proste i rozwarte i pełne.pikipiki12 pisze:
Mam jedno nagranie publiczne i jestem połaczona z kątem na facebooku o co chodzi?!
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
woyotus pisze:
pikipiki12 pisze:Mam jedno nagranie publiczne i jestem połaczona z kątem na facebooku o co chodzi?!To zalezy z którym kątem na fejsie jesteś połączona a także od stopnia rozpiętości tego kąta. Przypominam że kąty są ostre, proste i rozwarte i pełne.
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
![]()
Zapomniałeś o półpełnym, wklęsłym i wypukłym, kątach przyległych, wierzchołkowych, odpowiadających, naprzemianległych, wpisanych, środkowych, dopisanych i pewnie jeszcze paruwoyotus pisze:
pikipiki12 pisze:Mam jedno nagranie publiczne i jestem połaczona z kątem na facebooku o co chodzi?!To zalezy z którym kątem na fejsie jesteś połączona a także od stopnia rozpiętości tego kąta. Przypominam że kąty są ostre, proste i rozwarte i pełne.
Łączy nas muzyki moc :)
![]()
jenny17 pisze:
woyotus piszeikipiki12 pisze:Mam jedno nagranie publiczne i jestem połaczona z kątem na facebooku o co chodzi?!To zalezy z którym kątem na fejsie jesteś połączona a także od stopnia rozpiętości tego kąta. Przypominam że kąty są ostre, proste i rozwarte i pełne.Zapomniałeś o półpełnym, wklęsłym i wypukłym, kątach przyległych, wierzchołkowych, odpowiadających, naprzemianległych, wpisanych, środkowych, dopisanych i pewnie jeszcze paru
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 15:03.
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej