Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
,, Powodzenia - nie dziękuję bo nie muszę ja mam to co chcę a RAP wypełnia moją duszę... " <3
ZABRZE
Szymon DINO Dance Party Dj's Team Poland Zapraszam na mój Profilek:*:*:*♥
ZABRZE
Szymon DINO Dance Party Dj's Team Poland Zapraszam na mój Profilek:*:*:*♥
jenny17 pisze:
W Katowicach jest z kilkanaście, jeśli nie kilkadziesiąt miejsc, gdzie grają karaoke. Ja byłam w dwóch:
Bob Club Cafe: ścisłe centrum, grają w piątki, bardzo fajna atmosfera, niestety są baaardzo drogie rezerwacje (od 150 zł (!), w całości do wydania przy barze) alkohol jest dosyć drogi (piwo 6,50; drinki od 18 zł w górę), bardzo fajne wnętrze.
Poziom3: Zawodzie - z 6 minut tramwajem z rynku (albo 20 z buta 😉), grają we wtorki 🙁(, co do atmosfery to ciężko mi powiedzieć, nie byłam tam już prawie rok (te wtorki jakoś mi nie leżą 😕), darmowe rezerwacje 🙂), alkohol relatywnie tani (piwo 4,80; drinki po 21:00 2 w cenie 1 czyli od 10 zł 🙂, wnętrze w porządku, choć osobiście wolę w tej kwestii Boba.
"you are a very bad fish, a very, very, bad, bad fish, fisha"
jenny17 pisze:
W Katowicach jest z kilkanaście, jeśli nie kilkadziesiąt miejsc, gdzie grają karaoke. Ja byłam w dwóch:
Bob Club Cafe: ścisłe centrum, grają w piątki, bardzo fajna atmosfera, niestety są baaardzo drogie rezerwacje (od 150 zł (!), w całości do wydania przy barze) alkohol jest dosyć drogi (piwo 6,50; drinki od 18 zł w górę), bardzo fajne wnętrze.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej