Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
,, Powodzenia - nie dziękuję bo nie muszę ja mam to co chcę a RAP wypełnia moją duszę... " <3
![]()
ZABRZE
![]()
Szymon DINO Dance Party Dj's Team Poland Zapraszam na mój Profilek:*:*:*♥
ZABRZE
![]()
Szymon DINO Dance Party Dj's Team Poland Zapraszam na mój Profilek:*:*:*♥
jenny17 pisze:
W Katowicach jest z kilkanaście, jeśli nie kilkadziesiąt miejsc, gdzie grają karaoke. Ja byłam w dwóch:
Bob Club Cafe: ścisłe centrum, grają w piątki, bardzo fajna atmosfera, niestety są baaardzo drogie rezerwacje (od 150 zł (!), w całości do wydania przy barze) alkohol jest dosyć drogi (piwo 6,50; drinki od 18 zł w górę), bardzo fajne wnętrze.
Poziom3: Zawodzie - z 6 minut tramwajem z rynku (albo 20 z buta), grają we wtorki
(, co do atmosfery to ciężko mi powiedzieć, nie byłam tam już prawie rok (te wtorki jakoś mi nie leżą
), darmowe rezerwacje
), alkohol relatywnie tani (piwo 4,80; drinki po 21:00 2 w cenie 1 czyli od 10 zł
, wnętrze w porządku, choć osobiście wolę w tej kwestii Boba.
"you are a very bad fish, a very, very, bad, bad fish, fisha"
jenny17 pisze:
W Katowicach jest z kilkanaście, jeśli nie kilkadziesiąt miejsc, gdzie grają karaoke. Ja byłam w dwóch:
Bob Club Cafe: ścisłe centrum, grają w piątki, bardzo fajna atmosfera, niestety są baaardzo drogie rezerwacje (od 150 zł (!), w całości do wydania przy barze) alkohol jest dosyć drogi (piwo 6,50; drinki od 18 zł w górę), bardzo fajne wnętrze.
![]()
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W katalogu iSing pojawiły się kolejne nowości. Dodaliśmy duet Vito Bambino i Zalii, nowy singiel Roxie i Favsta, hiphopową propozycję Bajorsona i Libera, utwór zespołu MODELKI, klasyk Red Hot Chili Peppers oraz zupełnie nową wersję podkładu do przeboju Andrzeja Dąbrowskiego „Do zakochania jeden krok”.
Zobacz więcej