koffi mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 8
3 czerwca 2011 o 20:24
Zgłoś do moderacji
no własnie kolezanko bede im scene wozil dobrze bo w koncu jakies wakacje sie przydadza ciagla harowka wiec z nimi bedzie jak w bajce jestes gotowa na 2 miesiace jechac nie ma sprawy
koffi mężczyzna
3 czerwca 2011 o 20:26
Zgłoś do moderacji
a tak poza tym widzialem juz od kuchni jak to wyglada ekscytujace czasami dziala na wyobraznie
mortygirl kobieta, 42
MARS
Nagrań: 256, Postów: 1322
20 lipca 2011 o 18:32
Zgłoś do moderacji
@koffi - jestem gotowa
🙂 byłam na koncercie 8 lipca i naprawdę jestem pod ogromnym wrażeniem show, scenografii i całej oprawy
🙂 Poza tym ten ich OM...wszystko może przyprawić o zawrót głowy
🙂
Oto moje filmiki z wembley:
http://www.youtube.com/playlist?list=PLE614B3797F403A81
<<''Break Me, Shake Me''>>
koffi mężczyzna
1 sierpnia 2011 o 02:25
Zgłoś do moderacji
spoko jak bede jechał na nastepny to odezwe sie ten skonczyłem wlasnie dzisiaj i mam go serdecznie dosc powiem tak jedynie show Robbiego mi sie podobał i ich fanki cała produkcja jak dla mnie najgorsza ze wszystkich z jakimi pracowałem żle juz wspominam mimo ze dzisiaj wrocilem pzdr
mortygirl kobieta, 42
MARS
7 sierpnia 2011 o 20:49
Zgłoś do moderacji
na mnie show zrobiło ogromne wrażenie, ale ja nie widziałam tego jak Ty ''od podszewki''. Rob faktycznie -> profesjonalista! laski mało staników nie pościągały gdy zaczął solo hahaha :] Cała otoczka z poziomu widza ma prawo robić wrażenie...rozmach, kasa, pomysł, profesjonalizm, dobre głosy etc. etc. etc.
koffi mężczyzna
7 sierpnia 2011 o 21:41
Zgłoś do moderacji
mówisz staników nie sciagały hehe były takie odważne i sciągaly co niektore jak to pijane angielki ale moze dlatego ze mam troche przesytu i stałem sie wybredny hehe człowiek patrzył na inne aspekty takiego wyjazdu wczesniej kazdy koncert musiałem zaliczyc a teraz czekałem tylko kiedy wróce do kraju
mortygirl kobieta, 42
MARS
7 sierpnia 2011 o 22:04
Zgłoś do moderacji
ja się też napatrzyłam na Brytyjki...rozrywkowe kobitki
😛 :]
Poza tym na Tobie już chyba takie koncerty nie robią wrażenia
🙂
koffi mężczyzna
8 sierpnia 2011 o 16:01
Zgłoś do moderacji
jeszcze robia np pet shop boys z wielkia checia słuchałem a rok temu acdc mimo ze to nie moja muzyka ale show robilo wrazenie
mortygirl kobieta, 42
MARS
8 sierpnia 2011 o 16:29
Zgłoś do moderacji
tak PSB też w niezłej kondycji pomimo upływu czasu
🙂 Choć tak jak obserwowałam to sporo osób się na nich nudziło, nie wiem czemu...
koffi mężczyzna
10 sierpnia 2011 o 09:51
Zgłoś do moderacji
no to widzisz ja mialem odmienne wrazenie widzialem jak kobiety w wieku powiedzmy 40 lat fajnie sie bawily
mortygirl kobieta, 42
MARS
10 sierpnia 2011 o 13:36
Zgłoś do moderacji
w ogóle na koncercie TT przekrój pokoleniowy od 5 do 105 lat:] Naprawdę to jest godne podziwu
😉