Konto usunięte
31 października 2010 o 13:28
Zgłoś do moderacji
Witam,
czy ktoś poza mną zaobserwował problemy z iSing w przeglądarce Google Chrome? Regularnie dostaję komunikat "Następująca wtyczka uległa awarii: Shockwave Flash". Trzeba wtedy odświeżyć stronę (zwykle kilka razy) aż w końcu zacznie działać.
singer93 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 425
31 października 2010 o 13:44
Zgłoś do moderacji
nie tylk ow tej przeglądarce uwiez siedze na 5 róznych i często tak jest
monia2405 kobieta, 29
Michałowo/obok Białegostoku
Nagrań: 12, Postów: 928
31 października 2010 o 13:47
Zgłoś do moderacji
U mnie też się tak czasem zdarza, ale tylko wtedy kiedy mam włączonych dużo kart
😉
This is something more.
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
sandral kobieta, 36
Poznań
Nagrań: 10, Postów: 200
31 października 2010 o 14:22
Zgłoś do moderacji
Mam ten sam problem z tą przeglądarką więc zainstalowałam inną, Tobie też polecam to zrobić
31 października 2010 o 14:34
Zgłoś do moderacji
Szanowni państwo
🙂
Musicie wreszcie zrozumieć że większosć oprogramowania a takze stron internetowych tworzone jest pod przeglądarkę Internet Explorer. Każda inna przeglądarka jest pisana pod parametry stron ktore uprzednio napisane były pod Internet Explorer. A skoro każda strona posiada inne parametry odczytu to nie ma możliwości aby każda przeglądarka obsłużyła każdą strone w stu procentach.
Dlatego sugeruję instalację Internet Explorer bo do niej Adobe flash player ma napisane sterowniki a do innych niekoniecznie. Stąd właśnie wynikają wasze problemy.
Mam nadzieję że pomogłem
🙂
Konto usunięte
2 listopada 2010 o 09:20
Zgłoś do moderacji
czlowiekdobrarada -> znam się na tworzeniu stron internetowych i to co mówisz to teoria sprzed kilku dobrych lat. Teraz już nikt szanujący się nie tworzy "pod IE", bo i popularność tej przeglądarki drastycznie spadła (o jakości nie muszę mówić). Jest to jakiś błąd we Flashce, choć myślałem, że tylko Chrome sobie z nim nie radzi.
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
2 listopada 2010 o 09:49
Zgłoś do moderacji
czlowiekdobrarada pisze:
Szanowni państwo🙂Musicie wreszcie zrozumieć że większosć oprogramowania a takze stron internetowych tworzone jest pod przeglądarkę Internet Explorer. Każda inna przeglądarka jest pisana pod parametry stron ktore uprzednio napisane były pod Internet Explorer. A skoro każda strona posiada inne parametry odczytu to nie ma możliwości aby każda przeglądarka obsłużyła każdą strone w stu procentach. Dlatego sugeruję instalację Internet Explorer bo do niej Adobe flash player ma napisane sterowniki a do innych niekoniecznie. Stąd właśnie wynikają wasze problemy. Mam nadzieję że pomogłem🙂
A to dobry zart
🙂 Szanowny croc ma racyje
🙂
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem