Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
miajason pisze:
powiem tak, rób sobie co chcesz, nie moja sprawa co tam sobie będziesz śpiewać jak dla mnie to możesz nawet waka waka
nie chce mi się tu wchodzić, a tym bardziej pisać więc niech się dzieje wola nieba ahoj
fantaghiro19, czyli Ja - u mnie wszystko musi być GIT! ♥
spiewajacamarietta pisze:
a ja myślę, że Paulins ma rację - co to by było, gdyby do każdego artysty pisali ludzie, czy mogą gdzieś wykonać jego piosenkę? co innego, gdyby osoba wykonująca podała ją jako swoją, ale tak? nie wiem czego się czepiacie.))
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 15:09. Powód: Offtop.
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej