Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
karolwielki pisze:
przemkyn20 pisze:Tak masz racje - ale mi tez chodzi o te Forum🙂 No tu jak nowicjusz wejdzie - to musi skakać na to drugie o ile sie zorietuje gdzie szukać i czy mu się będzie chciało ... ludzie sa różni🙂Wedle życzenie, psze Pana Finalisty!
nienia134 pisze:
...a ja chciałam pochwalic organizatora🙂Konkurs jest naprawdę świetnie zrobiony, przemyslany🙂)...widzialam tu inne małe konkursiki i powiem wam, że smiech na sali...widać, że Franek sie przyłożył🙂)
nienia134 pisze:
http://ising.pl/nagranie/3l1rho2ntb,To_co_chcialbym_Ci_dac-Pectus...tego mojego nagrania juz niestety nikt nie posłucha, bo mi sie nie podobało no i usunełam🙂UpSss
Tak muszę rownież pochwalić🙂 Osobiscie zapisałem się na jeszcze dwa konkursy ... i klapa jeden jakoś znikną z powierzchni a drugi jest anemiczny i trudno sie cokolwiek dowiedzieć - jak by pomysłodawca się rozpuścił🙂... więc chwalę ORGANIZATORA "DEBIUT WROTA PIEKIEŁ"
Racja jest jak dupa. Każdy ma swoją.
franekstachyra pisze:
Tak muszę rownież pochwalić🙂 Osobiscie zapisałem się na jeszcze dwa konkursy ... i klapa jeden jakoś znikną z powierzchni a drugi jest anemiczny i trudno sie cokolwiek dowiedzieć - jak by pomysłodawca się rozpuścił🙂... więc chwalę ORGANIZATORA "DEBIUT WROTA PIEKIEŁ"Organizatorów głównych jest dwóch 😛Ja i alberto13! Żeby nie było.Hmm... I zorganizowaliśmy tez konkurs ISINGVISION - Prawie Jak Eurowizja! 😃 Dwie edycje 😛A co! Trzeba sie chwalić 😃
Racja jest jak dupa. Każdy ma swoją.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej