llif mężczyzna
Nagrań: 540, Postów: 16
23 października 2010 o 19:47
Zgłoś do moderacji
mam dosyc .... ciaglych wiadomosci z typu ( podbij moją piosenkę lub kogos tam w rankingu.) to jest zenada. Dziewczynki lub chlopcy ktorzy mysla ze w ten sposob zyskaja na popularnosci.....nie tedy droga , spiewajcie , bawcie sie ,cwiczcie zyskajcie wyroznienie swoja pracą a nie znajomosciami i prosbami.zdaza sie ze zwracam uwage a taka np.malolata ze zlosci wypisuje jakies bzdury na profilu.zwracam sie z prosbą do obslugi i sing, aby tego typu nagabywanie bylo tak jak jest w regulaminie traktowane jak spam.
aty dziewczynko o nie spełnionych ambicjach< misiaczek999> dostalas ostrzezenie bo zachowujesz sie ponizej krytyki. prosze wszystkich ktorzy maja tak jak ja dosyc tego typu zachowan prosze o komentarze.........
eoppiotrek mężczyzna, 29
Opoczno
Nagrań: 0, Postów: 329
23 października 2010 o 19:52
Zgłoś do moderacji
Zgadzam się w 100%
Jak chcecie się w ten sposób promować, to raczej nie na Ising, od tego jest Facebook, Myspace, lowimytalenty.pl itp.
mortygirl kobieta, 42
MARS
Nagrań: 256, Postów: 1322
23 października 2010 o 19:58
Zgłoś do moderacji
Zgadzam się z autorem wątku. Nie wiem czy coś z tym fantem da się zrobić...ale najlepszy sposób to ignorowanie i usuwanie od razu tego typu treści. Robi się to coraz bardziej nagminne, nie wiem czyżby ludzie mieli coraz większe parcie na bycie w kręgu uwagi? omg takiemu zachowaniu mówię stanowcze NIE!
<<''Break Me, Shake Me''>>
Konto usunięte
23 października 2010 o 19:58
Zgłoś do moderacji
ja bylabym za tym aby glosy byly oddawane normalnie a ranking nie byl jawny... dopiero jak przychodzi godzina 24 wskakuje nagranie dnia, a ranking bylby widoczny tylko dla adminow... wybaczcie ale kolka wzajemnej adoracji i cielgego liznia du** troche by sie ograniczyly... i dzieci nie prosily by oglosy bo nie wiedzialyby czy wogolle sa na liscie rankingowej... widomo ze kazdy patrzy na jczesciej na dwa 1sze miejsca i na nie glosuje... a nie na dalsze... wiec osoby ktora maja malo znajomych i malo osob odwiedza ich profil nie maja szans na nagranie dnia pomimo ze sa czasem lepsi od tych wyroznionych...
a co do wyzej wymienionego wypraszania o glosy... poprostu nie reaguj.... tez mialam takie sytuacje
🙂
mruq mężczyzna, 32
Wrocław
Nagrań: 18, Postów: 1045
23 października 2010 o 19:59
Zgłoś do moderacji
llif, jakby nie patrzec czesc rankingu dnia jest ukladana wlasnie w taki sposob jaki przedstawiles, tego sie nie wytepi.. ale co mamy zrobic?
Hmm wiem
🙂
Moze w wiadomosci, ktora od kogos dostaniemy bedzie opcja " Raportuj " bedzie to szło do Administracji, a administracja bedzie nagradzac takich delikwentow?
Dodatkowo odciążył bym Administracje i na ich miejscu powołał zwykłych użytkowników do pomocy...
Oczywiscie mieliby ograniczone prawa, np. do zamykania tematow na forum tylko...
Byliby pod nazdorem opiekuna i tyle...
Edytowano 23 października 2010 o 20:06.
llif mężczyzna
Nagrań: 540, Postów: 16
Konto usunięte
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
23 października 2010 o 23:25
Zgłoś do moderacji
A ja to już wszystko olewam, jeżeli takowa wiadomość do mnie przyjdzie, to w ogóle na nią nie zwracam uwagi i żyje dalej, nie ma co spinać czterech liter niepotrzebnie, a do administratorów nawet by mi się nie chciało nic wysyłać, co też, bym nie chciał ich obarczać dodatkowym kłopotem, bo tak i tak mają zapewne codziennie coś do zrobienia
😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
31 października 2010 o 10:33
Zgłoś do moderacji
Zgadzam się. Już chyba dostałam 20 takich wiadomości. Poczekaj, podliczę...,...,...,...O!24 wiadomości
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
stargirl kobieta, 75
Bezdomna.
Nagrań: 27, Postów: 4147
31 października 2010 o 10:51
Zgłoś do moderacji
magdastea125 pisze:
ja bylabym za tym aby glosy byly oddawane normalnie a ranking nie byl jawny... dopiero jak przychodzi godzina 24 wskakuje nagranie dnia, a ranking bylby widoczny tylko dla adminow... wybaczcie ale kolka wzajemnej adoracji i cielgego liznia du** troche by sie ograniczyly... i dzieci nie prosily by oglosy bo nie wiedzialyby czy wogolle sa na liscie rankingowej... widomo ze kazdy patrzy na jczesciej na dwa 1sze miejsca i na nie glosuje... a nie na dalsze... wiec osoby ktora maja malo znajomych i malo osob odwiedza ich profil nie maja szans na nagranie dnia pomimo ze sa czasem lepsi od tych wyroznionych...
a co do wyzej wymienionego wypraszania o glosy... poprostu nie reaguj.... tez mialam takie sytuacje🙂
Polać Jej!
😃
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
vichy kobieta, 29
Nagrań: 0, Postów: 3
31 października 2010 o 11:30
Zgłoś do moderacji
tak zgadzam się w 100%. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że człowiek czasami wejdzie na jakiś link, powie co myśli i ma już od tamtej pory przerąbane. Pojawiają się komentarze typu : dlaczego dałaś mi 3? albo jak ty mi dałaś 3 to ja ci 1
🙂
Mam nadzieję, że chociaż część naszych gwiazdeczek przeniesie się na ising mini
🙂
Pozdrawiam
norbii56 mężczyzna, 39
Nagrań: 546, Postów: 566
31 października 2010 o 11:36
Zgłoś do moderacji
Jestem tu juz dluuuuugi czas i mysle tak samo jak wszyscy tutaj a wszczegolnosci popieram pomysl Madzi
🙂Co to za sens prosic o jakies tam glosy jesli podoba mi sie to osobiscie sam zloze punkcik tej osobie tak samo jest z nagranymi piosenkami bede chcial i jesli znajde czas napewno odslucham
🙂A z drugiej strony smieszy mnie ten caly ranking dnia bylo dobrze jak byly same wyroznienia piosenek przez Panow z Ising przy pomocy naszych linkow na forum zawsze cos wybrali
🙂)
A wiec ludzie zacznijcie sie bawic spiewaniem nie rywalizacja o najwyzsze osiagniecia ten portal jak sadze ja i pewnie wiekszosc sluzy do tego
🙂
scorpio17 mężczyzna, 31
Nagrań: 31, Postów: 112
31 października 2010 o 11:40
Zgłoś do moderacji
Dokładnie. Polać Madzi tylko tutaj pytanie: czego jej polać :>?
Ja zaś jestem krótko z Wami (raptem 5 miesięcy). Przybyłem tu z krainy google po to by się
dobrze bawić - chyba o to w tym chodzi, prawda? Wiadomo, fajnie być w rankingu dnia bo to nam dodaje skrzydeł, lecz to, co się teraz dzieje woła o pomstę do nieba. Widzisz komentarze typu "Świetnie, zapraszam do mnie i zagłosuj" to we mnie( i pewnie Was) się gotuje.
Chociaż pomysł norbiego też jest całkiem całkiem
🙂
Otulony skrzydłami anioła.
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
31 października 2010 o 12:37
Zgłoś do moderacji
JA dostałam ostatnio wiadomość od misiaczek999 z prośbą o podbicie jakiejś tam piosenki, po czym jak napisałam jej, ze zgłosiłam ją do adminów, oskarżyła mnie o to, ze ją straszę i też mnie zgłosiła.
🙂
powołując się na znajomości z ekipą ising..;]
nie wiem na ile w tym prawdy, ale ludzie, róbcie tak dalej..;]
porażka..
fisher mężczyzna, 34
Katowice
Nagrań: 117, Postów: 465
2 listopada 2010 o 21:14
Zgłoś do moderacji
Ja trochę w innej, lecz zbliżonej tematyce.... Proponowałbym blokadę dodawania linków do komentarzy pod nagraniem użytkownika
😉
"you are a very bad fish, a very, very, bad, bad fish, fisha"