22 października 2010 o 13:36
Zgłoś do moderacji
Siemanko
😃 jak myślicie żeby móc pisać teksty piosenek to trzeba mieć talent czy to da się nauczyć ? co zrobić by zostać dobry tekściarzem który jest rozpoznawalny w tym co robi ? liczę na wasze odpowiedzi , pozdrawiam ....
Edytowano 22 października 2010 o 13:54 przez moderatora.
robertkalin19
agata222 kobieta, 35
Nagrań: 19, Postów: 639
22 października 2010 o 13:42
Zgłoś do moderacji
http://ising.pl/forum/temat/2078/regulamin_forum__przeczytaj_zanim_zalozysz_nowy_temat
5. Podczas zakładania nowego tematu nadaj mu sensowny tytuł, który będzie jednoznacznie określał treść wątku. Nie używaj nazw typu "Pomocy!", "Czy ktoś wie??", "Jak to zrobić?", "Problem!".
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
kacpersky26 mężczyzna, 24
Miłomłyn
Nagrań: 0, Postów: 1227
22 października 2010 o 13:48
Zgłoś do moderacji
agata222 pisze:
http://ising.pl/forum/temat/2078/regulamin_forum__przeczytaj_zanim_zalozysz_nowy_temat
5. Podczas zakładania nowego tematu nadaj mu sensowny tytuł, który będzie jednoznacznie określał treść wątku. Nie używaj nazw typu "Pomocy!", "Czy ktoś wie??", "Jak to zrobić?", "Problem!".
Pani Agata, Agata... Jak mam mówić? Mniejsza z tym ważne, że dobrze powiedziała.
strit50 mężczyzna, 29
Lubań
Nagrań: 167, Postów: 485
22 października 2010 o 13:51
Zgłoś do moderacji
Nikt Jackiem Cyganem nigdy nie będzie
🙂 Trzeba mieć:
Talent ( Ale można się poduczyć)
"Jestem zmienny, jak pogoda, raz grzmi, a zarazem świeci słońce"
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
22 października 2010 o 14:06
Zgłoś do moderacji
agata222 pisze:
http://ising.pl/forum/temat/2078/regulamin_forum__przeczytaj_zanim_zalozysz_nowy_temat5. Podczas zakładania nowego tematu nadaj mu sensowny tytuł, który będzie jednoznacznie określał treść wątku. Nie używaj nazw typu "Pomocy!", "Czy ktoś wie??", "Jak to zrobić?", "Problem!".
<tanczy_i_klaszcze>
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
agata222 kobieta, 35
22 października 2010 o 14:14
Zgłoś do moderacji
kacpersky26 pisze:
agata222 pisze:http://ising.pl/forum/temat/2078/regulamin_forum__przeczytaj_zanim_zalozysz_nowy_temat
Pani Agata, Agata... Jak mam mówić? Mniejsza z tym ważne, że dobrze powiedziała.
Błagam, tylko nie "Pani"
😃
22 października 2010 o 14:24
Zgłoś do moderacji
Ludzie co wy jesteście tacy śmieszni zabronicie mi założyć jaki kol wiek temat po to jest to forum , inni bardziej głupie pytania zadadzą i może być a ja tylko zadam jedno pytanie i od razu halo weźcie troche na luz bo na prawdę żal.pl ; /
robertkalin19
agata222 kobieta, 35
22 października 2010 o 14:28
Zgłoś do moderacji
Zakładasz po kilka wątków dziennie, część takich samych, a ja się zastanawiam, po co. Regulamin jest po to, żeby go przestrzegać, ale widzę, że Ty chyba wychodzisz z założenia, że zasady są po to, aby je łamać. I po części się z tym zgadzam, ale rób to poza forum, bo tutaj naprawdę śmiecisz. Widzisz jakieś zainteresowanie swoimi tematami? Bo ja nie.
Konto usunięte
11 grudnia 2010 o 09:52
Zgłoś do moderacji
Obawiam się, że jedynej słusznej, mądrej, wyczerpującej i w pełni satysfakcjonującej odpowiedzi może udzielić ci tylko magazyn BRAVO. W związku z tym nie czekaj na nic, odłóż list do gwiazdora na później, chwytaj kartkę, długopis i sformułuj pytanie pisemnie. Następnie nie tracąc chwili ubierz się w słonecznym tempie i gnaj na pocztę by jeszcze dziś nadać list priorytetem do twojej ulubionej redakcji!! Albo zrób o tym foto-komiks ze swoimi znajomymi, gdzie to właśnie będzie problemem bohatera!!
Dziękuje za uwagę...
"Through the sorrow all through our splendour
Don't take offence at my innuendo "
karol161161 mężczyzna, 31
Skarżysko-Kamienna
Nagrań: 0, Postów: 4
13 grudnia 2010 o 11:50
Zgłoś do moderacji
Mnie też się wydaje że talent talentem, ale najważniejsza jest wyobraźnia.
I według mnie tego się nie da nauczyć, to trzeba czuć!
🙂
Żabka :)
wokalista mężczyzna, 33
Stalowa Wola
Nagrań: 179, Postów: 408
13 grudnia 2010 o 12:25
Zgłoś do moderacji
Nie trzeba mieć talentu..
Spójrzmy na sprawę "raperów" piszą po prostu "idę przez ulice gapie się na kolesia" i jest picuś glancuś...
Tylko trzeba mieć pomysł i dobrze układać w sensowne zdania
😊
Życzę powodzenia !
Też piszę teksty i wcale nie muszę być rozpoznawany
😃
Piszę bo lubię i umiem
😛
Jak każdy z nas.. może pisać teksty i umie pisać teksty
🙂
POOOOOOZDRO!
Wokalista
Oł yeee ^^
Bo żyje się raz :P
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
13 grudnia 2010 o 12:29
Zgłoś do moderacji
Ach... ja osobiście jestem wielkim fanem tekstów Gucia25.
😃