adriannn mężczyzna, 34

Nagrań: 0, Postów: 2
14 lipca 2011 o 02:00
Zgłoś do moderacji
SCORPIONS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
agate kobieta, 35

Nagrań: 4, Postów: 27
27 lipca 2011 o 21:57
Zgłoś do moderacji
nastolatkiem oficjalnie nie jestem ale owszem, dla mnie muzyka od roku 2000, z drobnymi wyjątkami tj np. Josh Groban, do niczego się nie nadaje. im starsza tym lepsza

"How pitiful are people who never sing and die with all the music inside them!" V. Hugo
werka07 kobieta, 27
Warszawa

Nagrań: 0, Postów: 1
28 lipca 2011 o 10:47
Zgłoś do moderacji
Ja mam 13 lat i bardzo lubię Michaela Jacksona. Wszyscy się dziwią dlaczego mam taki gust jak nie żyłam w latach 80 ;o
24 sierpnia 2011 o 17:21
Zgłoś do moderacji
17 lat i przed cały czas zakochany z muzyce DEPECHE MODE
memphis mężczyzna, 34
Wrocław

Nagrań: 180, Postów: 343
25 sierpnia 2011 o 00:05
Zgłoś do moderacji
buuuuuuuuuuuuuuu, ja już nie jestem nastolatkiem

a kto umarł, ten nie żyje!
7 października 2011 o 17:09
Zgłoś do moderacji
Kocham zespoły typu: Metallica, Slayer, King Diamond, Rammstein, Kult, Dezerter, Queen, Savage, Moskwa, Izrael...
Sporo tego jest mógłbym wymieniać wiekami...
HK
pablitto mężczyzna, 37
Bydgoszcz

Nagrań: 0, Postów: 11
7 października 2011 o 17:51
Zgłoś do moderacji
Tak wymieniacie te zespoły, a ja tu w zasadzie nie widzę żadnych "starych" bandów

Spójrzmy prawdzie w oczy - muzyka nie starzeje się zbyt szybko i to, co było modne 30-40 lat temu, ma swoje odzwierciedlenia w obecnych czasach - obecne zespoły chociaż po części kontynuują trendy grane paredziesiąt lat temu, więc i "starych" zespołów słucha się łatwiej i zmiany czasowe są mniej zauważalne. Tak naprawdę nie jest niczym niezwykłym i nienormalnym słuchanie zespołów sprzed 30-40 lat - wszak w przeciągu tych 30-40 lat, aż tak wiele się w muzyce rockowej nie zmieniało. Muzyka nie rozwija się do tego stopnia żeby ludzie byli "inni", gdy słuchają czegoś "starszego" w nastoletnim wieku. I czy ktoś słucha Depeche Mode, Scorpionsów, czy Metallici, to tak naprawdę nie słucha nic "straszliwie starego", bo te zespoły mimo wszystko są i tak dość świeże. Co innego, gdy ktoś słucha już zespołów z początku XX wieku... Wtedy może się zacząć zastanawiać nad swoim losem