adriannn mężczyzna, 33
Nagrań: 0, Postów: 2
14 lipca 2011 o 02:00
Zgłoś do moderacji
SCORPIONS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
agate kobieta, 34
Nagrań: 4, Postów: 27
27 lipca 2011 o 21:57
Zgłoś do moderacji
nastolatkiem oficjalnie nie jestem ale owszem, dla mnie muzyka od roku 2000, z drobnymi wyjątkami tj np. Josh Groban, do niczego się nie nadaje. im starsza tym lepsza
🙂
"How pitiful are people who never sing and die with all the music inside them!" V. Hugo
werka07 kobieta, 26
Warszawa
Nagrań: 0, Postów: 1
28 lipca 2011 o 10:47
Zgłoś do moderacji
Ja mam 13 lat i bardzo lubię Michaela Jacksona. Wszyscy się dziwią dlaczego mam taki gust jak nie żyłam w latach 80 ;o
24 sierpnia 2011 o 17:21
Zgłoś do moderacji
17 lat i przed cały czas zakochany z muzyce DEPECHE MODE
memphis mężczyzna, 33
Wrocław
Nagrań: 158, Postów: 343
25 sierpnia 2011 o 00:05
Zgłoś do moderacji
buuuuuuuuuuuuuuu, ja już nie jestem nastolatkiem
🙁
a kto umarł, ten nie żyje!
7 października 2011 o 17:09
Zgłoś do moderacji
Kocham zespoły typu: Metallica, Slayer, King Diamond, Rammstein, Kult, Dezerter, Queen, Savage, Moskwa, Izrael...
Sporo tego jest mógłbym wymieniać wiekami...
HK
pablitto mężczyzna, 35
Bydgoszcz
Nagrań: 0, Postów: 11
7 października 2011 o 17:51
Zgłoś do moderacji
Tak wymieniacie te zespoły, a ja tu w zasadzie nie widzę żadnych "starych" bandów
🙂 Spójrzmy prawdzie w oczy - muzyka nie starzeje się zbyt szybko i to, co było modne 30-40 lat temu, ma swoje odzwierciedlenia w obecnych czasach - obecne zespoły chociaż po części kontynuują trendy grane paredziesiąt lat temu, więc i "starych" zespołów słucha się łatwiej i zmiany czasowe są mniej zauważalne. Tak naprawdę nie jest niczym niezwykłym i nienormalnym słuchanie zespołów sprzed 30-40 lat - wszak w przeciągu tych 30-40 lat, aż tak wiele się w muzyce rockowej nie zmieniało. Muzyka nie rozwija się do tego stopnia żeby ludzie byli "inni", gdy słuchają czegoś "starszego" w nastoletnim wieku. I czy ktoś słucha Depeche Mode, Scorpionsów, czy Metallici, to tak naprawdę nie słucha nic "straszliwie starego", bo te zespoły mimo wszystko są i tak dość świeże. Co innego, gdy ktoś słucha już zespołów z początku XX wieku... Wtedy może się zacząć zastanawiać nad swoim losem
😃 😉