wojtaz mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 6
13 października 2010 o 20:35
Zgłoś do moderacji
Wysłany: 2010-10-07, 14:29 Sprzedam mikrofon pojemnościowy electro-voice RE410
--------------------------------------------------------------------------------
Witam!
Mam do sprzedania prawie nie używany mikrofon pojemnościowy firmy electro-voice model: RE 410.
GRATIS: kabel do mikrofonu firmy: Rock Cable.
Opis produktu:
Typ: mikrofon pojemnościowy klasy Top (wokalowy)
Pasmo przenoszenia: 50 Hz - 20 kHz
Wykres biegunowy: nerka
Poziom wyjścia: -41 dB
Wymiary (L x 2R mm): 180 x 50
Waga: 215 g
Wiecej informacji tutaj:
http://allegro.pl/electro-voice-re-410-mikrofon-pojemnosciowy-tanio-i1254503611.html
Pytania proszę kierować w tym temacie lub na ( e-mail/gg)
mruq mężczyzna, 32
Wrocław
Nagrań: 18, Postów: 1045
wojtaz mężczyzna
13 października 2010 o 20:40
Zgłoś do moderacji
[cytat=mruq]Dlaczego chcesz go sprzedac?🙂[/cytat]
Przestałem tworzyć nagrania ,a i na innym sprzęcie u kolegi nagrywałem częściej.A ,że ten mikrofon jest mało używany chodź bardzo dobry to już mi nie przydatny chętnie go sprzedam komuś komu się przyda bardziej.Leży u mnie od dość długiego czasu nie używany i spakowany w oryginalne opakowanie.
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
13 października 2010 o 20:47
Zgłoś do moderacji
A jest może taka możliwość przyjechania z ekspertem tam do ciebie, ażeby takowa osoba oceniła tą nieużywaność ?
😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
wojtaz mężczyzna
13 października 2010 o 20:57
Zgłoś do moderacji
[cytat=robertas19]A jest może taka możliwość przyjechania z ekspertem tam do ciebie, ażeby takowa osoba oceniła tą nieużywaność ? 😃[/cytat]
Jak komuś się chcę tak daleko jechać na Śląsk to zapraszam.Tyle ,że będzie musiał ze sobą przywieść jakiś dodatkowy sprzęt do którego będzie możliwość podpięcia mikrofonu pojemnościowego (to nie dynamik który można od tak sobie podpiąć do komputera).Ja swój sprzęt sprzedałem na allegro.Był to mikser (preamp) firmy Behringer xenyx 802 oraz karta ESI Juli@.Wystawiam specjalnie na allegro ,aby ludzie nie bali się kupić owego sprzętu ,który na pewno działa i jest w b. dobrym stanie.Sprzedałem już owe 2 wspomniane (karte i mikser) nie było skarg.Ze sprzętem było wszystko ok ,a i cena była zadawalająca dla kupującego.Ogólnie sam byłem amatorem nagrywania utworów ,ale jak pisałem zrezygnowałem z tego.Co do ceny nie mam zamiaru narazie jej zmieniać ,iż sądze ,że jest odpowiednia.
wojtaz mężczyzna
18 października 2010 o 11:19
Zgłoś do moderacji
Aktualna cena: 399zł
😉
http://allegro.pl/electro-voice-re-410-mikrofon-pojemnosciowy-tanio-i1276967947.html