Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Alessa
Edytowano 13 października 2010 o 23:18.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
alessaa pisze:
czy może pracownicy w studio dobiorą odpowiedni podkład muzyczny? dodam jeszcze, że jestem solistką, nie współpracuję z żadnym zespołem. jeśli ktoś ma jakieś doświadczenie w tych sprawach, proszę aby się nim podzielił : )
czlowiekdobrarada pisze:
alessaa pisze: czy może pracownicy w studio dobiorą odpowiedni podkład muzyczny? dodam jeszcze, że jestem solistką, nie współpracuję z żadnym zespołem. jeśli ktoś ma jakieś doświadczenie w tych sprawach, proszę aby się nim podzielił : )
Zacznijmy od tego ze studio nagran jest jak sama nazwa wskazuje od nagrywania a nie tworzenia aranżacji. Musisz sobie znaleśc osobą ktora zaaranżuje podkład. Oczywiscie zdajesz sobie z tego sprawę że to nie będzie za darmo?
Z gotowym podkładem i wyćwiczonym tekstem umawiasz sie na sesję nagraniową w studiu.
The rules are wrong!
alessaa pisze:
czy może pracownicy w studio dobiorą odpowiedni podkład muzyczny?
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Jeśli kochasz coś robić, rób to, nawet jak nie jesteś mistrzem świata
salo85 pisze:
Jeśli szkolisz się w kierunku muzycznym, zachowaj sobie gdzieś ten post. Wydrukuj na przykład. Za jakiś czas, za kilka lat przeczytaj🙂
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej