Konto usunięte

11 października 2010 o 22:52
Zgłoś do moderacji
UWAGA!!!! Stało się!!!!

Mój kawałek ,,Genialny Stan" debiutuje jutro na antenie radia!!!
RADIO DLA CIEBIE, Extra Lista, między 17:00-19:00. Słuchajcie !!!!!

Edytowano 12 października 2010 o 09:08 przez moderatora.
Konto usunięte

11 października 2010 o 23:08
Zgłoś do moderacji
Pogratulował

Ale taka rada od starszego wujka. Zmień awatar... Będziesz bardziej przekonujący...

11 października 2010 o 23:09
Zgłoś do moderacji
refren to porażka :d irytujące echo i te śmieszne przejścia z prawego na lewy głośnik sprawiają, że dają o sobie znać parówki które jadłem jakieś 30 minut temu. A szkoda bo jak słuchałem od początku to spodziewałem się fajnego refrenu z jajem, nuta byłaby jak ta lala :d Jeśli ktoś doradzał Ci jak ten refren przerobić to powinieneś nakopać mu do dupy, a jeśli sam tak chciałeś no to już są twoje gusta i twoja sprawa. Jest to wyłącznie moja konsumencka opinia, bo zapewne będzie wiele osób którym się spodoba d; jestem prostym człowiekiem więc wybaczcie moje "fachowe" określenia. pozdrawiam.
omg D:
whisper kobieta, 36
Olsztyn

Nagrań: 107, Postów: 9531
11 października 2010 o 23:13
Zgłoś do moderacji
no niezbyt jestem przekonana...
i fakt, refren irytuje xD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
nieudana mężczyzna, 34
Skąd mam wiedzieć?

Nagrań: 63, Postów: 3351
kaspo mężczyzna, 41
Kraków

Nagrań: 52, Postów: 6173
11 października 2010 o 23:28
Zgłoś do moderacji
Kawalek nada sie do dyskotek typu podkrakowskie Energy itp. Nie mniej jednak pogratulowac

Posluchaj rady wujka Salo lepiej, tak przy okazji

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

Nagrań: 15, Postów: 5446
12 października 2010 o 00:03
Zgłoś do moderacji
Zajebisty tekst.

Tak, tak... sarkazm.
Powiem Wam jak to widzę. Domówka, wszyscy na***i, ujarani, w pewnym momencie ktoś zapuszcza piosenkę Espeterma. Wtedy wszyscy wychodzą na "parkiet" (środek pokoju rodziców) i zaczynają skakać w rytm muzyki. Nikt do końca nie ogarnia co się dzieje, ale wszyscy są szczęśliwi. W jednym kącie ktoś wymiotuje, w drugim zaś, młodzi, którzy poznali się kilka godzin temu, w pełni się sobie oddają.

Tak to widzę.
P.S.: Nie ma sensu, byś zmieniał avatara. Idealnie pasuje do Twojego utworu.

kaspo mężczyzna, 41
Kraków

Nagrań: 52, Postów: 6173
12 października 2010 o 00:15
Zgłoś do moderacji
bocin pisze:
wszyscy na***i, ujarani, w pewnym momencie ktoś zapuszcza piosenkę Espeterma. Wtedy wszyscy wychodzą na "parkiet" (środek pokoju rodziców) i zaczynają skakać w rytm muzyki. Nikt do końca nie ogarnia co się dzieje, ale wszyscy są szczęśliwi. W jednym kącie ktoś wymiotuje, w drugim zaś, młodzi, którzy poznali się kilka godzin temu, w pełni się sobie oddają. 
Tak to widzę. 
czyli Energy. xD
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Konto usunięte

12 października 2010 o 00:28
Zgłoś do moderacji
bocin pisze:
P.S.: Nie ma sensu, byś zmieniał avatara. Idealnie pasuje do Twojego utworu. 
Wcześniej był inny

Piosenki nie komentuję, nie mój kierunek muzyczny.
Gratulacje podtrzymuje, bo jakby nie było, sukces!
gabina22 kobieta, 45
Rodowo- Przemków, bytowo- Wa-

Nagrań: 121, Postów: 107
12 października 2010 o 10:12
Zgłoś do moderacji
Barwa całkiem ładna,
Zaczyna się ładnie(pierwsze kilka taktów.
Ale kiedy zaczynasz chwytać doły....zastanawiam sie czy zostały nienaturalnie, nieudolnie naciągnięte w programie czy to Ty się tak meczysz.
Te doły strasznie psują klimat
Myślę ze ten "piwniczny" dźwięk można było zastąpić innym, bardziej przyjaznym dla ucha a i pewnie dla Ciebie.
Refren rzeczywiście taki za bardzo Bajerski ale taki klimat tego kawałka.
I bez urazy... Krytyka to podstawa do rozwoju

Pozdrawiam
odd kobieta, 33

Nagrań: 1, Postów: 1939
12 października 2010 o 16:37
Zgłoś do moderacji
Ojej..

Strasznie Cię zjechali.

Tak przynajmniej mi się wydaje, może źle mi się wydaje.. nie wiem, ale chyba jednak dobrze, bo dlaczemu by nie?
Nie przejmuj się.. Jeśli jesteś prawdziwym artystą, to priorytem dla Ciebie powinno być samozadowolenie ze swojego dzieła, nie opinie słuchaczy na jego temat.

Pozdrawiam.

mureks mężczyzna, 44
Warszawa

Nagrań: 9, Postów: 16
13 października 2010 o 23:59
Zgłoś do moderacji
Ja się nie zgodzę z przedmówcami.
piosenka puszczona w radiu to już jest wielkie wyróżnienie. Gdyby nie widzieli w tym kawałku potencjału to by go nie puścili, po za tym kolega ma siłę przebicia i wie gdzie i z kim gadać żeby się rozwijać.
Jeśli chodzi o piosenkę, to o gustach się nie dyskutuje. jednej osobie się spodoba drugiej nie.
Zamiast tak krytykować, pokażcie sami swoje osiągnięcia.
Pozdro.
mureks
14 października 2010 o 00:20
Zgłoś do moderacji
Jakby gościu nie chciał aby go oceniano to nie wypuszczał by piosenki poza próg swojej chałupiny. A idąc twoim tokiem rozumowania to np. Mandaryna ma wielki potencjał bo miała siłę przebicia i ma kontakty. Masz mentalność byłego esbeka co tęskni za starym ustrojem. Ja jakbym zajmował się śpiewaniem to byłbym otwarty na wszelką krytykę bo ona potrafi pomóc o wiele bardziej niż słodzenie ile Bozia da i nazywanie gówna złotem. pozdrawiam
omg D:
robertas19 mężczyzna, 36
Piła (woj. wielkopolskie)

Nagrań: 12, Postów: 6729
14 października 2010 o 01:33
Zgłoś do moderacji
Tylko byś mógł łaskawie zamieścić informacje, że te radio nadaje na częstotliwościach tylko w Warszawie i na Mazowszu, bo człowiek szuka szuka i znaleźć nie może, jedynie co to stronę internetową wyszukałem, na której radia online brak

Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
gabina22 kobieta, 45
Rodowo- Przemków, bytowo- Wa-

Nagrań: 121, Postów: 107
14 października 2010 o 10:14
Zgłoś do moderacji
kierowcatira pisze:
... słodzenie ile Bozia da i nazywanie gówna złotem. pozdrawiam
Trafnie ujęte.
A poza tym gdyby szanowny gwiazdor bał się krytyki to nie odważył by się pochwalić.
Trzeba się liczyć że gdy nasz praca ujrzy światło dzienne, nie zawsze zbiera się same laury.