Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
czyzby reklama i spamik? 🙂
creyzole Emilka i Justyna
creyzole pisze:
kaspo pisze:czyzby reklama i spamik? 🙂Przez takich jak ty ten ising staje się nieprzyjemny. Zastanów się nad sobą człowieku.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kacpersky26 pisze:
Kaspo po prostu wyraża swoje zdanie. Przez takie jak wy iSing staję się "nieprzyjemny"...
kaspo pisze:
creyzole pisze:kaspo pisze:czyzby reklama i spamik? 🙂Przez takich jak ty ten ising staje się nieprzyjemny. Zastanów się nad sobą człowieku.Ja sie nie musze nad soba zastanawiac. Ty sie zastanow na swoim wychowaniem lepiej 🙂
creyzole pisze:
kaspo pisze:creyzole pisze:kaspo pisze:czyzby reklama i spamik? 🙂Przez takich jak ty ten ising staje się nieprzyjemny. Zastanów się nad sobą człowieku.Ja sie nie musze nad soba zastanawiac. Ty sie zastanow na swoim wychowaniem lepiej 🙂Ja nie muszę - Ty owszem.
kaspo pisze:
creyzole pisze:kaspo pisze:creyzole pisze:kaspo pisze:czyzby reklama i spamik? 🙂Przez takich jak ty ten ising staje się nieprzyjemny. Zastanów się nad sobą człowieku.Ja sie nie musze nad soba zastanawiac. Ty sie zastanow na swoim wychowaniem lepiej 🙂Ja nie muszę - Ty owszem.
Przez duze "T", bardzo mi milo. Nie zamierzam sie z Toba, czy tam z Wami, sprzeczac. Skoro czegos nie rozumiesz, nie potrafisz pojac, lub nie chcesz zapytac - nie komentuj, bo mozesz zrobic z siebie kogos glupiego. Bez odbioru.
creyzole pisze:
kacpersky26 pisze:Kaspo po prostu wyraża swoje zdanie. Przez takie jak wy iSing staję się "nieprzyjemny"...Jeszcze coś kochany bachorze?
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej