Konto usunięte

3 października 2010 o 23:29
Zgłoś do moderacji
krok 1 : ulubić profil Radia Zet
krok 2 : ulubić zdjęcie po kliknięciu w linka
proste

głosować można codziennie

pozdrowienia

Piotrek

Konto usunięte

Konto usunięte
...

3 października 2010 o 23:50
Zgłoś do moderacji
...
Nie myślałeś kiedyś może o transfuzji mózgu ? wyleją ci tą papkę co masz i przeleją nowej.
Nie wydaje ci sie ze miejscem na takie manewry jest twój profil a nie bogu ducha winne forum zmęczone zawałem takowych wątków?
Konto usunięte

4 października 2010 o 00:16
Zgłoś do moderacji
strelauiczarny pisze:
...
Nie myślałeś kiedyś może o transfuzji mózgu ? wyleją ci tą papkę co masz i przeleją nowej.
Nie wydaje ci sie ze miejscem na takie manewry jest twój profil a nie bogu ducha winne forum zmęczone zawałem takowych wątków?
nie będę komentować twojej odpowiedzi bo jej poziom jest bardzo niski . To jest rubryka ogłoszenia więc mogę zamieszczać ogłoszenia dowolnej treści. Jeżeli ktokolwieknie jest zainteresowany danym ogłoszeniem nie musi klikać w jego zakładkę.
Pozdrawiam
Konto usunięte
...

4 października 2010 o 00:20
Zgłoś do moderacji
espeterm pisze:
strelauiczarny pisze:...
nie będę komentować twojej odpowiedzi bo jej poziom jest bardzo niski . To jest rubryka ogłoszenia więc mogę zamieszczać ogłoszenia dowolnej treści. Jeżeli ktokolwieknie jest zainteresowany danym ogłoszeniem nie musi klikać w jego zakładkę.
Pozdrawiam
Nie da się ukryć że większość moich wypowiedzi charakteryzuje się nieprzeciętnie niskim poziomem. Poziomem często odpowiednim do odbiorców postu itp.
Pozdrawiam również i życzę powodzenia w konkursie.
Konto usunięte

4 października 2010 o 00:27
Zgłoś do moderacji
No skoro oceniasz wszystkich swoja miarą no to się nie dziwię.
Konto usunięte
...

4 października 2010 o 00:32
Zgłoś do moderacji
Niesamowite, czyż nie?
A tak liczyłem na jakąkolwiek emocje. W zdziwieniu pokładałem największe nadzieje.
Konto usunięte

4 października 2010 o 00:34
Zgłoś do moderacji
czekam na więcej mądrości

przynajmniej post stanie się popularniejszy ...
Konto usunięte
...

4 października 2010 o 00:39
Zgłoś do moderacji
espeterm pisze:
czekam na więcej mądrości
przynajmniej post stanie się popularniejszy ...
Obawiam się że moja miara jak i sięgający dna poziom wypowiedzi nie uwzględniają jakichkolwiek mądrości.
Konto usunięte