Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
robertas19 pisze:
fociara13 pisze:jezeli ktoś ma wykopiony pakiet "moje piosenki" to może się nagrać z podkładem jeżeli go znajdzie gdzies w necie, a na pewno znajdzie
hahahaha, tylko, że zapomnieliście o jednym, podkłady, których nie ma w katalogu, a są tutaj dawane przez użytkowników, od razu lub po jakimś czasie przechodzą z opcji publicznych na opcję tylko dla znajomych😃
Wy nawet nie macie pojęcia chyba ile wynosi kara za nielegalne rozpowszechnianie publicznie coverów😃
aga
aga1982 pisze:
do Łatwopalnych podkład gdzieś się u mnie kurzy😉 spróbuje go wyczarować
🙂 ale ja pomyślałam o czymś innym Dżem - Zapal świeczkę, tylko do tego podkładu nie mam niestety
aga
aga1982 pisze:
a swoją drogą to też mnie możecie wpisać do projektu😉
mati8899 pisze:
kochani! mam podkład do piosenki Łatwopalni potrzebuje kogos do sklejki i moze wiecej osob do spiewania , ja prawdopodobnie jutro ustale kto i co bedzie spiewal dzieki ze strony agi1982
aga
celinka pisze:
ja się mogę zgłosić ale nie kapuje dokładnie o co kaman😜 żeby wybrać piosenkę na zaduszki i ... zaśpiewać ją czy jak?
fociara13 pisze:
jezeli ktoś ma wykopiony pakiet "moje piosenki" to może się nagrać z podkładem jeżeli go znajdzie gdzies w necie, a na pewno znajdzie
ﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢ kgbtatus vel kierَﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟ
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 15:00.
Pora rozgrzać głos – do katalogu iSing trafiają cztery nowe piosenki, które zabiorą Was w muzyczną podróż przez różne style i dekady. Od tanecznego, współczesnego synth-popu w wykonaniu Sombr, przez energetyczny funk-rock Red Hot Chili Peppers, aż po ponadczasowy romantyzm Wet Wet Wet i kultowy rock and roll Elvisa Presleya.
Zobacz więcej