Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
robertas19 pisze:
fociara13 pisze:jezeli ktoś ma wykopiony pakiet "moje piosenki" to może się nagrać z podkładem jeżeli go znajdzie gdzies w necie, a na pewno znajdzie
hahahaha, tylko, że zapomnieliście o jednym, podkłady, których nie ma w katalogu, a są tutaj dawane przez użytkowników, od razu lub po jakimś czasie przechodzą z opcji publicznych na opcję tylko dla znajomych
Wy nawet nie macie pojęcia chyba ile wynosi kara za nielegalne rozpowszechnianie publicznie coverów
aga
aga1982 pisze:
do Łatwopalnych podkład gdzieś się u mnie kurzyspróbuje go wyczarować
ale ja pomyślałam o czymś innym Dżem - Zapal świeczkę, tylko do tego podkładu nie mam niestety
aga
aga1982 pisze:
a swoją drogą to też mnie możecie wpisać do projektu
mati8899 pisze:
kochani! mam podkład do piosenki Łatwopalni potrzebuje kogos do sklejki i moze wiecej osob do spiewania , ja prawdopodobnie jutro ustale kto i co bedzie spiewal dzieki ze strony agi1982
aga
celinka pisze:
ja się mogę zgłosić ale nie kapuje dokładnie o co kamanżeby wybrać piosenkę na zaduszki i ... zaśpiewać ją czy jak?
fociara13 pisze:
jezeli ktoś ma wykopiony pakiet "moje piosenki" to może się nagrać z podkładem jeżeli go znajdzie gdzies w necie, a na pewno znajdzie
ﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢ kgbtatus vel kierَﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟ
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 15:00.
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej