Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
`Panta rhei kai ouden menei...`
`Panta rhei kai ouden menei...`
Racja jest jak dupa. Każdy ma swoją.
franekstachyra pisze:
Piotrek, jak zaśpiewasz Heal the world, to Wojewódzki cię na rękach poniesie 🙂 A Edzia się popłacze 😛
Masz tam iść i być jak Rambo w ... Rambo albo Schwarzenegger w Komando... 😜
Masz wejść... i rozwalić wszystkich 😃
A co mógłbyś zaspiewać? No to tak jak mówiłem, Heal... i coś polskiego... nie wiem 😛 Może coś zespołu PIN? Bo ci nieźle tutaj wyszło. Albo Piasecznego? Coś co ci dobrze wychodzi 😛
mortygirl pisze:
Muszę sobie w końcu konto na facebook założyć 🙂 bo na razie jestem uziemiona z głosowaniem na kogokolwiek...
franekstachyra pisze:
Chcesz mi postawić piwo? 😃
A czemu MI? 😛
Okej, zgadzam się, ale musisz wtedy tutaj przyjechać i go postawić 😃
No przecież ja sie tyle nie będę fatygował, żeby na piwo przyjeżdżać, żeby wydawac na bilet, bo za to mogę mieć całą skrzynkę z mojego Lewiatana 😛
spiewajacamarietta pisze:
hm, ja wzięłabym dwa różne gatunki - jeden kawałek spokojniejszy, drugi bardziej energetyczny.
jako że śpiewa się a'capella zwróciłabym też uwagę na rytm - ponieważ jury musi widzieć, że masz jego poczucie.
tak myślę. : )
sama chcę tam jechać, ale już w końcu nie wiem czy mogę czy nie... podobno tak. 😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu nasz katalog wzbogacił się o aż 6 wyjątkowych utworów, które z pewnością przypadną Wam do gustu. Odkryjcie akustyczną interpretację Dody w „Dom nad wodą z czerwonym dywanem z trawy” oraz niezwykły duet sanah i Krzysztofa Zalewskiego w „Eviv
Zobacz więcej