Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Edytowano 28 września 2010 o 16:30 przez moderatora.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Edytowano 28 września 2010 o 16:27.
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
taktaktak pisze:
no własnie, nie masz piosenek które wg Ciebie wychodzą Ci najlepiej bo pasują do Twojej tonacji jakby były pisane specjalnie pod nią?
Ja bynajmniej takie mam, chyba nie powinnaś mieć problemów ze znalezieniem takiej piosenki.
Mogę tylko powiedzieć że radziłabym Ci spróbować w czymś nie angielskim bo to pewnie wybierze 3/4 uczestników a przecież wyróżniać się w takim konkursie warto bo można zostać bardziej zauważonym jeśli się dodatkowo ma świetny głos.
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
diamante13 pisze:
Chodzi Mi o piosenkę na "konkurs piosenki obcojęzycznej"😉 wolna, szybka- nie ma znaczenia.
😉 Bardzo zależy mi na czasie
😉
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 15:11.
Nowe piosenki – Justyna Steczkowska w „GAJA” zachwyca mistycznym brzmieniem. IGO w „Wiatr” przypomina o sile zmian i odwadze. Kuban i Mrozu w „Zanim spadnie deszcz” opowiadają o przemijaniu. A do tego kultowe „99 Luftballons” Neny – hit, który podbił świat! ud83cudfa4u2728
Zobacz więcej