Witam!!! Jestem tu od niedawna...
Sprawa dotyczy rankingu, to co się tam wyczynia to jakieś żarty chyba są... Ciągle tam widzę jedne i te same osoby, mało tego jedne i te same utwory, które nie zawsze zasługują na tak zwane nagrania dnia
🙂)
...ale osiągają pierwsze miejsca z racji dużej solidarności z resztą użytkowników. Jest tu tyle zdolnych ludzi, którzy mają cudowne głosy, ale nie są w stanie się przebić.
Mam 2 propozycje dotyczące zmiany zasad
1...aby w rankingu mogły brać udział tylko świeże nagrania, dodane owego dnia... a nie utwory które są już przez rok na Ising i pojawiały się w rankingu po 100 razy albo...
2 ...aby w rankingu mogły brać udział wszystkie nagrania, nie ważne kiedy nagrane, ale żeby mogły być zgłoszone nie więcej niż np.3 razy. Mogły by się pojawiać np. gwiazdki z informacją 3gwiazdki-"nagranie było dodane do rankingu 3 razy, więcej nie może brać udziału"
Kurczę, ale wprowadziłam chaos... Nie wiem czy ktoś to w ogóle zrozumiał o co mi chodzi. To tylko moja propozycja. Jak myślicie??? Wiem, że jest mnóstwo innych... Rzucam pomysł a Niech kochani twórcy tego portalu wybiorą najlepszy i coś z tym, zrobią
🙂)
Pozdrawiam ciepło
😃