Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
lukaszseminara pisze:
jest chyba z 10 takich tematow na forum.. dlatego kolejny powinien byc zamkniety. 🙁
...
kasiek9fanka7farny pisze:
Nie wiem jestem śpiąca. ; q
WIesz, co?
Może ty też podnosisz się na duchu ;]
W końcu nie napisałeś tu ani jednego miłęgo słowa, za to ze wszystkich wynika, że jesteś najmądrzejszy 😜
...
lukaszseminara pisze:jest chyba z 10 takich tematow na forum.. dlatego kolejny powinien byc zamkniety. 🙁
Dobrze, ale może zwiększanie ich liczebności zmniejszy ilość takich kąśłiwych uwag na ising 😃
W sumie to ja w to nie wierze, ale może inni tak ; )
strelauiczarny pisze:
kasiek9fanka7farny pisze:lukaszseminara pisze:jest chyba z 10 takich tematow na forum.. dlatego kolejny powinien byc zamkniety. 🙁
Dobrze, ale może zwiększanie ich liczebności zmniejszy ilość takich kąśłiwych uwag na ising 😃
W sumie to ja w to nie wierze, ale może inni tak ; )
Odnajdujesz choć gram prawdy w kompletnie nielogicznych swych wypowiedziach ?
Wynika z tego że to co mówisz brzmi tak...
Wers pierwszy: W sumie tak, Wers drugi: W sumie nie ??
ragazzo occhi cielo.
...
Proszę bardzo, lubię być miła (w przeciwieństwie do niektórych innych osób).
Słusznie- wiek ma wagę, tyle że każdy ma prawo do własnego zdania ;]]
Nie musisz się z nim liczyć, ok, nie będe rozpaczać 😆
lukaszseminara pisze:
szkoda ze masz 13 lat. ;(
musialem to napisac. 🙁
strelauiczarny pisze:
kasiek9fanka7farny pisze😛roszę bardzo, lubię być miła (w przeciwieństwie do niektórych innych osób).
Wierz mi lub nie, ja także miłym być lubię...
Ale pewne rzeczy drażnią mnie jak wielu szary papier doodbytniczy... (zbyt dosadnie?)
Owszem, każdy, co nie oznacza iż zdanie każde prawdziwym być musi, i broń mnie panie boże nie zakładam słuszność swojego zdania jako jedynego prawdziwego...
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
ale to Ty powinnas byc smutna nie ja. 🙁
czemu jeszcze nie zamkneli?;(
...
strelauiczarny pisze:kasiek9fanka7farny pisze😛roszę bardzo, lubię być miła (w przeciwieństwie do niektórych innych osób).
Ale pewne rzeczy drażnią mnie jak wielu szary papier doodbytniczy... (zbyt dosadnie?)
Owszem, każdy, co nie oznacza iż zdanie każde prawdziwym być musi, i broń mnie panie boże nie zakładam słuszność swojego zdania jako jedynego prawdziwego...
Hahah 😆
Zakładam iż skomplikowałeś to zdanie specjalnie, żeby podkreślić to jaki jesteś mądry?
Brawo udało Ci się 🙂
Tylko mnie to nie rusza 😃
lukaszseminara pisze:
bo nie myslisz. 🙁
strelauiczarny pisze:
kasiek9fanka7farny pisze:strelauiczarny pisze:kasiek9fanka7farny pisze😛roszę bardzo, lubię być miła (w przeciwieństwie do niektórych innych osób).
Hahah 😆
Zakładam iż skomplikowałeś to zdanie specjalnie, żeby podkreślić to jaki jesteś mądry?
Brawo udało Ci się 🙂
Tylko mnie to nie rusza 😃
to nie ma ruszać ;> to nie jest rytmiczne tango ;> to ma zmuszać do refleksji ;>
Brawa nie są wskazane jeżeli nie jest to owacja na stojąco wyrażona szczerze lub z pobudek sarkastycznych ;>
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej