grzegorzo mężczyzna, 33
Kraków
Nagrań: 8, Postów: 84
26 września 2010 o 17:26
Zgłoś do moderacji
CZy Ty ten mikrofon wpiełas w wejscie mikrofonowe....? Jaki masz ten system? I co to był za komunikat.... ? Po wpieciu w wej mikrofonowe wtyczki od mikrofonu wszytsko powinno działać i tu sie nie ma co 'zepsuc' ; jedyna kwestia to czy wej mikrofonowe jest aktywne (do sprawdzenia w ustawieniach audio) i czy wej mik nie jest wspoldzielone z wyjsciem audio w karcie wielokanalowej; wtedy do poustawiania w sterownikach.
Kompozytor, producent muzyczny, realizator, wsio Ryba :>
remisia kobieta, 27
Żary
Nagrań: 0, Postów: 13
26 września 2010 o 17:39
Zgłoś do moderacji
hm... wyskakuje komunikat że jest podłączony.
remisia
astrea kobieta, 36
Toruń
Nagrań: 33, Postów: 1065
26 września 2010 o 19:04
Zgłoś do moderacji
Mozesz zrobić zrzut ekranu jak jest juz załadowany podkład i wszystko gotowe do nagrywania?
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
grzegorzo mężczyzna, 33
Kraków
26 września 2010 o 20:16
Zgłoś do moderacji
zaraz. podłączasz mikrofon. pokazuje Ci w 'okienku', ze zostało cos wpiete do gniazda mikrofonowego. tak?
remisia kobieta, 27
Żary
Nagrań: 0, Postów: 13
grzegorzo mężczyzna, 33
Kraków
27 września 2010 o 01:22
Zgłoś do moderacji
Poszperaj w ustawieniach czy wejscie jest aktywne, nie wyciszone, Dokladnie co masz zrobic nie napisze Ci, ponieważ u wielu osob moze to wygladac inaczej. Poszukaj po prostu takich opcji
🙂
grzegorzo mężczyzna, 33
Kraków
2 października 2010 o 13:42
Zgłoś do moderacji
W kazdym sklepie typu hipermarket kupisz za kilkanascie zlotych zwykly tani mikrofon wiec zakupy internetowe sa tu niekonieczne .
spyro1 mężczyzna, 23
Katowice
Nagrań: 118, Postów: 32
26 września 2012 o 12:27
Zgłoś do moderacji
1.)Do śpiewania najlepsze są słuchawki normalne z mikrofonem
2.)Też mam mikrofon też miałem z nim problem,ale sobie poradziłem.Jeżeli mikrofon ogólnie działa to go podłącz do komputera będą takie dwa wejścia czerwone i niebieskie i podłączasz go do czerwonego
3.)Wejdź w mój komputer po lewej stronie będzie pisało "panel sterowania" klikasz będą tam różne ikonki klikasz w dźwięki i urządzenia audio.
4.)Klikasz zakładkę głos,później testowanie sprzętu i robisz to co tam pisze.
5.)Musisz też włączyć Mic boost.Aby włączyć Mic boost trzeba wejść w zakładkę Głos później w głośność na dole zaawansowane i będzie pisało Mic boost.
Jeżeli to nie pomoże to już nie wiem.
-