Bo mnie powaliła ta wersja na kolana, choć ja obiektywna nie jestem, bo strasznie lubię ten zespół W ogóle nigdy bym nie pomyślała, iż Jared Leto ma taki głos! awwwww
Wiecie co, w zyciu niep rzypuszczala bym ze 30 sekund do marsa, kiedykolwiek wezmie sie za tak gowniany utwor jak ,bad romance,, ... Ale powiem Wam tez, ze W zyciu nie przypuszczala bym , ze to moze tak bzmiec...calkiem inne dno ( lepsze dno) tego shitu...
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
Wersja Gagi i wersja 30STM to jak dwie różne bajki...kwestia gustu, co komu podoba się bardziej Gagę cenię, ale wg mnie Marsi dokonali ciekawej transformacji w tej piosence i przez to stała się ona bardziej znośna
Wersja Gagi i wersja 30STM to jak dwie różne bajki...kwestia gustu, co komu podoba się bardziej Gagę cenię, ale wg mnie Marsi dokonali ciekawej transformacji w tej piosence i przez to stała się ona bardziej znośna
Tak to zalezy od gustu ; )
Ale nie dosc ze stala sie bardzej znosna, to i duzo bardziej wyniosla !
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
@kolobolo1 -> trafiłaś w sedno w ogóle aranż mi się bardzo podoba, bo u Gagi wiadomo jest mega densowo ;-p a tu delikatnie, zwiewnie, balladowo a kiedy trzeba z pazurkiem Ja tam się zakochałam poza tym Jared to niezłe ciacho imo
No ale wiecie.. Gaga tworzy dance.. 30 second to mars to rockowa kapela...
a wydaje mi się, ze nie nalezy porównywać do siebie dwóch odmiennych gatunków muzyki...
Choć ja jednak wolę rocka.. i jestem za Leto.
Jardo to przedewszystkim świetny wokalista ! ; D No i tak...jest przystojny...nie ma co do tego wątpliwosci.
A co do arązu...araż Gagi jest nie dosc ze densowy, to jeszcze brakuje w tym wyrazu...jest tak o, ospiewane.
A w wersji marsow są zwyczajne emocje...i to poprostu stalo sie duzo głębsze, i mniej prużne ; )
No ale wiecie.. Gaga tworzy dance.. 30 second to mars to rockowa kapela...
a wydaje mi się, ze nie nalezy porównywać do siebie dwóch odmiennych gatunków muzyki...
Choć ja jednak wolę rocka.. i jestem za Leto.
Masz racje Kanuś... ; )
Ale to zwyczajnie zalezy od gustu...ja wole sie topic w muzyce, niz do niej tanczyc no To tak apropo tych odmiennych gatunkow ; )
jak dla mnie Gaga nagrywa pop/dance. Fakt może nie należy porównywać dwóch odmiennych światów, jednak 30STM zrobili cover, więc jakieś porównania do oryginału moim zdaniem zawsze będą
Pattison? oh noooooo please choć każdy ma swój gust, wiem nie podlega to dyskusji, ale dla mnie mr twilight jest obleśny
6 nowych piosenek na iSing! Od Alicante po klasykę Republiki
Do katalogu iSing dodaliśmy 6 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazły się zarówno świeże, viralowe utwory znane z internetu, jak i klasyczny przebój polskiego rocka oraz tradycyjna pieśń biesiadna. Sprawdźcie nowości i nagrajcie swoją wersję 🎵