Bo mnie powaliła ta wersja na kolana, choć ja obiektywna nie jestem, bo strasznie lubię ten zespół😃 W ogóle nigdy bym nie pomyślała, iż Jared Leto ma taki głos! awwwww
Wiecie co, w zyciu niep rzypuszczala bym ze 30 sekund do marsa, kiedykolwiek wezmie sie za tak gowniany utwor jak ,bad romance,, ... Ale powiem Wam tez, ze W zyciu nie przypuszczala bym , ze to moze tak bzmiec...calkiem inne dno ( lepsze dno) tego shitu...
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
Wersja Gagi i wersja 30STM to jak dwie różne bajki...kwestia gustu, co komu podoba się bardziej🙂 Gagę cenię, ale wg mnie Marsi dokonali ciekawej transformacji w tej piosence i przez to stała się ona bardziej znośna 😃
Wersja Gagi i wersja 30STM to jak dwie różne bajki...kwestia gustu, co komu podoba się bardziej🙂 Gagę cenię, ale wg mnie Marsi dokonali ciekawej transformacji w tej piosence i przez to stała się ona bardziej znośna 😃
Tak to zalezy od gustu ; )
Ale nie dosc ze stala sie bardzej znosna, to i duzo bardziej wyniosla ! 😃
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
@kolobolo1 -> trafiłaś w sedno🙂 w ogóle aranż mi się bardzo podoba, bo u Gagi wiadomo jest mega densowo ;-p a tu delikatnie, zwiewnie, balladowo a kiedy trzeba z pazurkiem 😉 Ja tam się zakochałam😛 poza tym Jared to niezłe ciacho imo 😉
No ale wiecie.. Gaga tworzy dance.. 30 second to mars to rockowa kapela...
a wydaje mi się, ze nie nalezy porównywać do siebie dwóch odmiennych gatunków muzyki...
Choć ja jednak wolę rocka.. i jestem za Leto.😃
Jardo to przedewszystkim świetny wokalista ! ; D No i tak...jest przystojny...nie ma co do tego wątpliwosci.
A co do arązu...araż Gagi jest nie dosc ze densowy, to jeszcze brakuje w tym wyrazu...jest tak o, ospiewane.
A w wersji marsow są zwyczajne emocje...i to poprostu stalo sie duzo głębsze, i mniej prużne ; )
No ale wiecie.. Gaga tworzy dance.. 30 second to mars to rockowa kapela...
a wydaje mi się, ze nie nalezy porównywać do siebie dwóch odmiennych gatunków muzyki...
Choć ja jednak wolę rocka.. i jestem za Leto.😃
Masz racje Kanuś... ; )
Ale to zwyczajnie zalezy od gustu...ja wole sie topic w muzyce, niz do niej tanczyc no 😃 To tak apropo tych odmiennych gatunkow ; )
jak dla mnie Gaga nagrywa pop/dance. Fakt może nie należy porównywać dwóch odmiennych światów, jednak 30STM zrobili cover, więc jakieś porównania do oryginału moim zdaniem zawsze będą🙂
Pattison? oh noooooo please 😛 choć każdy ma swój gust, wiem nie podlega to dyskusji, ale dla mnie mr twilight jest obleśny
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza