taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
Nagrań: 14, Postów: 2707
1 października 2010 o 12:44
Zgłoś do moderacji
ja byłam pierwsza to oni zgapili
🙁 poza tym to jest moje oko więc mam do niego prawo
🙁
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
Konto usunięte
1 października 2010 o 12:47
Zgłoś do moderacji
Słuchajcie. Moi ludzie zajęli się sprawą zaginionego Filipa. Mam dobre informacje, ma się dobrze. Moi wyspecjalizowani detektywi widzieli go wczoraj w warzywniaku, kupował jabłka i marchewkę. Miał się dobrze i zażartował nawet podczas opłacania zakupów przy kasie. Widziano go też 2 krotnie jak przechadzał się z jakimś instrumentem w pokrowcu, zawieszonym na plecach. Wg najnowszych doniesień i badań była to gitara elektryczna. Analizujemy jeszcze nagrania z kamer, w celu rozwikłania co mogło się znajdować we frontalnej kieszonce tego pokrowca...
W dniu wczorajszym, a raczej można powiedzieć z wczoraj na dziś Filip łączył się z Internetem ze swojego domu. Łączny czas to 3 godziny 47 minut.
Postaram się informować na bieżąco o wczoraj zainicjowanym śledztwie.
anilorak2 kobieta, 35
Gdańsk
Nagrań: 264, Postów: 1881
1 października 2010 o 12:51
Zgłoś do moderacji
Twoi ludzie dobrze się spisują
🙂
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
1 października 2010 o 13:22
Zgłoś do moderacji
Sprawdz jeszcze czy przypadkiem nie jada pizzy z Da Grasso, bo w Tarnobrzegu byla afera z nasieniem w sosie czosnkowym..
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
mati8899 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 1822
kacpersky26 mężczyzna, 24
Miłomłyn
Nagrań: 0, Postów: 1227
1 października 2010 o 17:24
Zgłoś do moderacji
salo85 pisze:
Słuchajcie. Moi ludzie zajęli się sprawą zaginionego Filipa. Mam dobre informacje, ma się dobrze. Moi wyspecjalizowani detektywi widzieli go wczoraj w warzywniaku, kupował jabłka i marchewkę. Miał się dobrze i zażartował nawet podczas opłacania zakupów przy kasie. Widziano go też 2 krotnie jak przechadzał się z jakimś instrumentem w pokrowcu, zawieszonym na plecach. Wg najnowszych doniesień i badań była to gitara elektryczna. Analizujemy jeszcze nagrania z kamer, w celu rozwikłania co mogło się znajdować we frontalnej kieszonce tego pokrowca... W dniu wczorajszym, a raczej można powiedzieć z wczoraj na dziś Filip łączył się z Internetem ze swojego domu. Łączny czas to 3 godziny 47 minut. Postaram się informować na bieżąco o wczoraj zainicjowanym śledztwie.
Dziękujemy Ci. Informację bardzo się przydadzą.
Konto usunięte
1 października 2010 o 18:29
Zgłoś do moderacji
Kolejna dawka informacji.
W przeciągu 2 ostatnich dni licząc od 0:01 - czasu polskiego 30 września do dziś godz. 17:45 z prywatnego telefonu Filipazkonopi wykonano 11 połączeń wychodzących. Najkrótsza trwała 37 sekund, najdłuższa 11 min 23 sek. Średnio 4 min 39 sek. Połączeń odebranych (przychodzących) zanotowano 7. Średnio trwały po 1 min 13 sek (najdłuższa 2 min 57 sek). Może budzić wątpliwości fakt, że z jego telefonu połączenia nawiązywane do innych rozmówców trwają ok. cztery razy dłużej niż te przychodzące.
Billing z tego okresu pokazuje także 4 sms-y wysłane, 6 odebranych.
Trwają prace wyjaśniające czy z tego telefonu korzysta prawowity właściciel czyli nasz zainteresowany. Być może jest to tylko zmyłka, w celu zbicia z tropu i z numeru korzysta podstawiona osoba. Ta sprawa zostanie wyjaśniona do 23.30. Pozostałe czynności śledztwa są kontynuowane, niestety nie możemy zdradzić szczegółów.
kacpersky26 mężczyzna, 24
Miłomłyn
Nagrań: 0, Postów: 1227
daga302 kobieta
Wrocław
Nagrań: 51, Postów: 197
1 października 2010 o 18:42
Zgłoś do moderacji
Szkoda ;( Dlaczego ??? Niech wraca jak najszybciej
Konto usunięte
3 października 2010 o 01:51
Zgłoś do moderacji
Filipzkonopi został aresztowany. Warunki łagodzące. Może korzystać z internetu, ma tymczasowy zakaz udzielania się na ising. Okoliczności co najmniej dziwne. Śledztwo trwa, moja agencja detektywistyczna zostawia szczegóły póki co dla siebie.
lenusek kobieta, 27
Smoka Wawelskiego :D
Nagrań: 72, Postów: 25
3 października 2010 o 02:07
Zgłoś do moderacji
salo85 pisze:
Filipzkonopi został aresztowany. Warunki łagodzące. Może korzystać z internetu, ma tymczasowy zakaz udzielania się na ising. Okoliczności co najmniej dziwne. Śledztwo trwa, moja agencja detektywistyczna zostawia szczegóły póki co dla siebie.
Czekamy dalej na informacje
😉
Każda minuta smutku zabiera Ci 60 sec. Szczęścia...