taktaktak kobieta, 34
Wiocha nad morzem ;)

Nagrań: 14, Postów: 2707
1 października 2010 o 12:44
Zgłoś do moderacji
ja byłam pierwsza to oni zgapili

poza tym to jest moje oko więc mam do niego prawo

Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
Konto usunięte

1 października 2010 o 12:47
Zgłoś do moderacji
Słuchajcie. Moi ludzie zajęli się sprawą zaginionego Filipa. Mam dobre informacje, ma się dobrze. Moi wyspecjalizowani detektywi widzieli go wczoraj w warzywniaku, kupował jabłka i marchewkę. Miał się dobrze i zażartował nawet podczas opłacania zakupów przy kasie. Widziano go też 2 krotnie jak przechadzał się z jakimś instrumentem w pokrowcu, zawieszonym na plecach. Wg najnowszych doniesień i badań była to gitara elektryczna. Analizujemy jeszcze nagrania z kamer, w celu rozwikłania co mogło się znajdować we frontalnej kieszonce tego pokrowca...
W dniu wczorajszym, a raczej można powiedzieć z wczoraj na dziś Filip łączył się z Internetem ze swojego domu. Łączny czas to 3 godziny 47 minut.
Postaram się informować na bieżąco o wczoraj zainicjowanym śledztwie.
anilorak2 kobieta, 36
Gdańsk

Nagrań: 277, Postów: 1881
1 października 2010 o 12:51
Zgłoś do moderacji
Twoi ludzie dobrze się spisują

....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
kaspo mężczyzna, 41
Kraków

Nagrań: 52, Postów: 6173
1 października 2010 o 13:22
Zgłoś do moderacji
Sprawdz jeszcze czy przypadkiem nie jada pizzy z Da Grasso, bo w Tarnobrzegu byla afera z nasieniem w sosie czosnkowym..
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
mati8899 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1822
kacpersky26 mężczyzna, 26
Miłomłyn

Nagrań: 0, Postów: 1227
1 października 2010 o 17:24
Zgłoś do moderacji
salo85 pisze:
Słuchajcie. Moi ludzie zajęli się sprawą zaginionego Filipa. Mam dobre informacje, ma się dobrze. Moi wyspecjalizowani detektywi widzieli go wczoraj w warzywniaku, kupował jabłka i marchewkę. Miał się dobrze i zażartował nawet podczas opłacania zakupów przy kasie. Widziano go też 2 krotnie jak przechadzał się z jakimś instrumentem w pokrowcu, zawieszonym na plecach. Wg najnowszych doniesień i badań była to gitara elektryczna. Analizujemy jeszcze nagrania z kamer, w celu rozwikłania co mogło się znajdować we frontalnej kieszonce tego pokrowca... W dniu wczorajszym, a raczej można powiedzieć z wczoraj na dziś Filip łączył się z Internetem ze swojego domu. Łączny czas to 3 godziny 47 minut. Postaram się informować na bieżąco o wczoraj zainicjowanym śledztwie.
Dziękujemy Ci. Informację bardzo się przydadzą.
Konto usunięte

1 października 2010 o 18:29
Zgłoś do moderacji
Kolejna dawka informacji.
W przeciągu 2 ostatnich dni licząc od 0:01 - czasu polskiego 30 września do dziś godz. 17:45 z prywatnego telefonu Filipazkonopi wykonano 11 połączeń wychodzących. Najkrótsza trwała 37 sekund, najdłuższa 11 min 23 sek. Średnio 4 min 39 sek. Połączeń odebranych (przychodzących) zanotowano 7. Średnio trwały po 1 min 13 sek (najdłuższa 2 min 57 sek). Może budzić wątpliwości fakt, że z jego telefonu połączenia nawiązywane do innych rozmówców trwają ok. cztery razy dłużej niż te przychodzące.
Billing z tego okresu pokazuje także 4 sms-y wysłane, 6 odebranych.
Trwają prace wyjaśniające czy z tego telefonu korzysta prawowity właściciel czyli nasz zainteresowany. Być może jest to tylko zmyłka, w celu zbicia z tropu i z numeru korzysta podstawiona osoba. Ta sprawa zostanie wyjaśniona do 23.30. Pozostałe czynności śledztwa są kontynuowane, niestety nie możemy zdradzić szczegółów.
kacpersky26 mężczyzna, 26
Miłomłyn

Nagrań: 0, Postów: 1227
daga302 kobieta
Wrocław

Nagrań: 51, Postów: 197
1 października 2010 o 18:42
Zgłoś do moderacji
Szkoda ;( Dlaczego ??? Niech wraca jak najszybciej
Konto usunięte

3 października 2010 o 01:51
Zgłoś do moderacji
Filipzkonopi został aresztowany. Warunki łagodzące. Może korzystać z internetu, ma tymczasowy zakaz udzielania się na ising. Okoliczności co najmniej dziwne. Śledztwo trwa, moja agencja detektywistyczna zostawia szczegóły póki co dla siebie.
lenusek kobieta, 28
Smoka Wawelskiego :D

Nagrań: 72, Postów: 25
3 października 2010 o 02:07
Zgłoś do moderacji
salo85 pisze:
Filipzkonopi został aresztowany. Warunki łagodzące. Może korzystać z internetu, ma tymczasowy zakaz udzielania się na ising. Okoliczności co najmniej dziwne. Śledztwo trwa, moja agencja detektywistyczna zostawia szczegóły póki co dla siebie.
Czekamy dalej na informacje

Każda minuta smutku zabiera Ci 60 sec. Szczęścia...