Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
myselfland pisze:
Absolwent wokalistyki na wydziale jazzowym. Oceniam nagrania chętnych osób. Nie śpiewam, bo nie jestem na tym portalu od tego.
Jestem po to by posłuchać, ulubić sobie i polecić racjonalną krytykę.
Zapraszam.
nieudana pisze:
myselfland pisze:Absolwent wokalistyki na wydziale jazzowym. Oceniam nagrania chętnych osób. Nie śpiewam, bo nie jestem na tym portalu od tego.
Zapraszam.
a może jednak byś coś zaśpiewał?;>
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 pisze:
nieudana pisze:myselfland pisze:Absolwent wokalistyki na wydziale jazzowym. Oceniam nagrania chętnych osób. Nie śpiewam, bo nie jestem na tym portalu od tego.
Zapraszam.
Kana😃
nieudana pisze:
anilorak2 pisze:nieudana pisze:myselfland pisze:Absolwent wokalistyki na wydziale jazzowym. Oceniam nagrania chętnych osób. Nie śpiewam, bo nie jestem na tym portalu od tego.
Zapraszam.
Kana😃
Słucham?;(
Coś zepsułam?🙁
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
ragazzo occhi cielo.
anilorak2 pisze:
nieudana pisze:anilorak2 pisze:nieudana pisze:myselfland pisze:Absolwent wokalistyki na wydziale jazzowym. Oceniam nagrania chętnych osób. Nie śpiewam, bo nie jestem na tym portalu od tego.
Zapraszam.
Kana😃
Słucham?;(
Coś zepsułam?🙁
wprost przeciwnie🙂
myselfland pisze:
Zaznaczyłem na wstępie, ze nie jestem tu po to by śpiewać.
Poza tym nie lubię swojego głosu, dlatego też żartobliwie moi znajomi nazywają mnie Zapendowską, gdyż jak twierdzą wychodzę z podobnego założenia jak p. Ela iż głos brzmi brzydko.
A i prosiłbym propozycje nagrań do oceny mimo wszystko wysyłać na priva.
Pozdrawiam.
nieudana pisze:
myselfland pisze:Zaznaczyłem na wstępie, ze nie jestem tu po to by śpiewać.
Poza tym nie lubię swojego głosu, dlatego też żartobliwie moi znajomi nazywają mnie Zapendowską, gdyż jak twierdzą wychodzę z podobnego założenia jak p. Ela iż głos brzmi brzydko.
A i prosiłbym propozycje nagrań do oceny mimo wszystko wysyłać na priva.
Pozdrawiam.
A proszem Panaaa... Proszem Panaaa! Mogem dostać jedyneczkę, bez słuchania?🙁
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.