Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
myselfland pisze:
Absolwent wokalistyki na wydziale jazzowym. Oceniam nagrania chętnych osób. Nie śpiewam, bo nie jestem na tym portalu od tego.
Jestem po to by posłuchać, ulubić sobie i polecić racjonalną krytykę.
Zapraszam.
nieudana pisze:
myselfland pisze:Absolwent wokalistyki na wydziale jazzowym. Oceniam nagrania chętnych osób. Nie śpiewam, bo nie jestem na tym portalu od tego.
Zapraszam.
a może jednak byś coś zaśpiewał?;>
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 pisze:
nieudana pisze:myselfland pisze:Absolwent wokalistyki na wydziale jazzowym. Oceniam nagrania chętnych osób. Nie śpiewam, bo nie jestem na tym portalu od tego.
Zapraszam.
Kana
nieudana pisze:
anilorak2 pisze:nieudana pisze:myselfland pisze:Absolwent wokalistyki na wydziale jazzowym. Oceniam nagrania chętnych osób. Nie śpiewam, bo nie jestem na tym portalu od tego.
Zapraszam.
Kana
Słucham?;(
Coś zepsułam?
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
ragazzo occhi cielo.
anilorak2 pisze:
nieudana pisze:anilorak2 pisze:nieudana pisze:myselfland pisze:Absolwent wokalistyki na wydziale jazzowym. Oceniam nagrania chętnych osób. Nie śpiewam, bo nie jestem na tym portalu od tego.
Zapraszam.
Kana
Słucham?;(
Coś zepsułam?
wprost przeciwnie
![]()
myselfland pisze:
Zaznaczyłem na wstępie, ze nie jestem tu po to by śpiewać.
Poza tym nie lubię swojego głosu, dlatego też żartobliwie moi znajomi nazywają mnie Zapendowską, gdyż jak twierdzą wychodzę z podobnego założenia jak p. Ela iż głos brzmi brzydko.
A i prosiłbym propozycje nagrań do oceny mimo wszystko wysyłać na priva.
Pozdrawiam.
![]()
nieudana pisze:
myselfland pisze:Zaznaczyłem na wstępie, ze nie jestem tu po to by śpiewać.
Poza tym nie lubię swojego głosu, dlatego też żartobliwie moi znajomi nazywają mnie Zapendowską, gdyż jak twierdzą wychodzę z podobnego założenia jak p. Ela iż głos brzmi brzydko.
A i prosiłbym propozycje nagrań do oceny mimo wszystko wysyłać na priva.
Pozdrawiam.
A proszem Panaaa... Proszem Panaaa! Mogem dostać jedyneczkę, bez słuchania?
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej