Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Jestem znowu z Wami po trudnej próbie życiowej . . . Obiecuję, że postaram się odsłuchać zaległe nagrania, a jak będę w formie to może sam coś zawyję lub znowu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Wokalista
Oł yeee ^^
Bo żyje się raz :P
...
wokalista pisze:
są błędy 🙂
ale powiedzcie mi kto nie robi błędów ?
hm?
Wszystko się może zdarzyć 🙂
LaGosiq
strelauiczarny pisze:
wokalista pisze:są błędy 🙂
hm?
może się zdarzyć nawet i tak, że i ty w życiu twoich rodziców byłeś swoistą pomyłka czy też błędem.
Ale chyba prowadząc taki serwis ma się możliwości nadzoru i kontroli tego co tu się wrzuca, dbając o jak największą rzetelność prezentowanych nagrań.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
strelauiczarny pisze:wokalista pisze:są błędy 🙂
hm?
może się zdarzyć nawet i tak, że i ty w życiu twoich rodziców byłeś swoistą pomyłka czy też błędem.
Ale chyba prowadząc taki serwis ma się możliwości nadzoru i kontroli tego co tu się wrzuca, dbając o jak największą rzetelność prezentowanych nagrań.
ostro! Lubie chilli a Wy? 🙂
tylko dajcie czasowi czas...
go74 pisze:
Ale wydaje mi sie, ze podaja tego wykonawce, ktorego wersja jest uzyta jako podklad...?
Jestem znowu z Wami po trudnej próbie życiowej . . . Obiecuję, że postaram się odsłuchać zaległe nagrania, a jak będę w formie to może sam coś zawyję lub znowu
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej