Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Wszystko co najlepsze przed nami jeszcze jest...
star pisze:
ising, garnek, książka, agrest, teatr, imadło, orbita, athame, elipsa, abażur, ryż, żyrafa, abecadło, okręt, talerz, rzepa, anioł, łopatka, aptekarz, rzeczownik, kurator, redaktor, ratownik, kraty, yeti, inteligo, ogórek, astygmatyzm, makaron, noga, akacja, atrakcja, auto, okręt, tulipan,noktowizor, rymowanka, altówka, alabaster, radio, organista, amatorka, młotek,
Dominika
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
star pisze:
ising, garnek, książka, agrest, teatr, imadło, orbita, athame, elipsa, abażur, ryż, żyrafa, abecadło, okręt, talerz, rzepa, anioł, łopatka, aptekarz, rzeczownik, kurator, redaktor, ratownik, kraty, yeti, inteligo, ogórek, astygmatyzm, makaron, noga, akacja, atrakcja, auto, okręt, tulipan,noktowizor, rymowanka, altówka, alabaster, radio, organista, amatorka, abażur, rondel, gazeta,
omg D:
Wszystko co najlepsze przed nami jeszcze jest...
..:: Śpiewaj tak, jakby to miała być ostatnia piosenka jaką będzie Ci dane zaśpiewać ::..
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!