Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
nieudana pisze:
kaspo pisze:nieudana pisze:Ale ja jezdem malutkom dziefcynkom,.🙁booooooze.....;( przepraszam..;(
Damian
,damik18 pisze:
Jest internet chyba kazdy wie co to jest,to juz nie sredniowiecze i nawet dzieci maja dzieci.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
damik18 pisze:
nieudana pisze:kaspo pisze:nieudana pisze:Ale ja jezdem malutkom dziefcynkom,.🙁booooooze.....;( przepraszam..;(
Poprostu ma poczucie chumoru 🙂)
Edytowano 2 września 2010 o 19:12.
Damian
kaspo pisze:
damik18 pisze:Jest internet chyba kazdy wie co to jest,to juz nie sredniowiecze i nawet dzieci maja dzieci.,
czyli rozumiem, ze wiesz co to jest seks z internetu? :>
damik18 pisze:
Nie ale mowie tak ogolnie,to jest temat powszechny to nie jak kiedys ze dowiadywali sie po slubie co to seks 🙂
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
nieudana pisze:
martynkaaa95 pisze:Calineczka? 😃
tak..🙁
w przedszkolu tak na mnie mówili..;(
damik18 pisze:
Nie ale mowie tak ogolnie,to jest temat powszechny to nie jak kiedys ze dowiadywali sie po slubie co to seks 🙂
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
martynkaaa95 pisze:
nieudana pisze:martynkaaa95 pisze:Calineczka? 😃
tak..🙁
w przedszkolu tak na mnie mówili..;(
A czemu? Przecież chyba niska nie jesteś? 😉
kaspo pisze:
damik18 pisze:Nie ale mowie tak ogolnie,to jest temat powszechny to nie jak kiedys ze dowiadywali sie po slubie co to seks 🙂
Wiesz co? Jestes najbardziej spoko mlodym chlopakiem na isingu, tak trzymaj!
Ide sie zerzygac...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej