Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
nieudana pisze:
kaspo pisze:nieudana pisze:Ale ja jezdem malutkom dziefcynkom,.booooooze.....;( przepraszam..;(
Damian
,damik18 pisze:
Jest internet chyba kazdy wie co to jest,to juz nie sredniowiecze i nawet dzieci maja dzieci.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
damik18 pisze:
nieudana pisze:kaspo pisze:nieudana pisze:Ale ja jezdem malutkom dziefcynkom,.booooooze.....;( przepraszam..;(
Poprostu ma poczucie chumoru)
Edytowano 2 września 2010 o 19:12.
Damian
kaspo pisze:
damik18 pisze:Jest internet chyba kazdy wie co to jest,to juz nie sredniowiecze i nawet dzieci maja dzieci.,
czyli rozumiem, ze wiesz co to jest seks z internetu? :>
damik18 pisze:
Nie ale mowie tak ogolnie,to jest temat powszechny to nie jak kiedys ze dowiadywali sie po slubie co to seks
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
nieudana pisze:
martynkaaa95 pisze:Calineczka?
tak..
w przedszkolu tak na mnie mówili..;(
damik18 pisze:
Nie ale mowie tak ogolnie,to jest temat powszechny to nie jak kiedys ze dowiadywali sie po slubie co to seks
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
martynkaaa95 pisze:
nieudana pisze:martynkaaa95 pisze:Calineczka?
tak..
w przedszkolu tak na mnie mówili..;(
A czemu? Przecież chyba niska nie jesteś?
kaspo pisze:
damik18 pisze:Nie ale mowie tak ogolnie,to jest temat powszechny to nie jak kiedys ze dowiadywali sie po slubie co to seks
Wiesz co? Jestes najbardziej spoko mlodym chlopakiem na isingu, tak trzymaj!
Ide sie zerzygac...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W katalogu iSing pojawiły się kolejne nowości. Dodaliśmy duet Vito Bambino i Zalii, nowy singiel Roxie i Favsta, hiphopową propozycję Bajorsona i Libera, utwór zespołu MODELKI, klasyk Red Hot Chili Peppers oraz zupełnie nową wersję podkładu do przeboju Andrzeja Dąbrowskiego „Do zakochania jeden krok”.
Zobacz więcej