nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
3 września 2010 o 21:09
Zgłoś do moderacji
o jaaa.
😃
ja tez mam kaloryfer..
😃 jak wciągnę brzuch..
😜
4 września 2010 o 22:09
Zgłoś do moderacji
wreżće bede muk spiewac piosenki dla siebie
omg D:
5 września 2010 o 09:41
Zgłoś do moderacji
a to znaczy, że wszyscy co są, tak jakby, dziećmi, to będą tam przeniesieni?
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
king007 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 17
14 września 2010 o 13:27
Zgłoś do moderacji
Pozytywnie
😉
http://pill.com.pl/obrazek.php?1807
astrea kobieta, 36
Toruń
Nagrań: 33, Postów: 1065
14 września 2010 o 13:43
Zgłoś do moderacji
Będą jakieś eliminacje do...castingu
😃
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
17 września 2010 o 14:33
Zgłoś do moderacji
Jak dla mnie to jest to hm..... porąbany pomysł, gdyż każdy miał poniżej 13 lat i każdy z tego wieku wyrósł, więc nie rozumiem takiej selekcji, o której co poniektórzy tutaj wspominają. A przecież, nie tylko takie osoby Nas denerwują swoim zachowaniem na tym portalu, gdyż znajdą się tutaj tacy "dorośli", którzy także mają ograniczony umysł i nie są przystosowani do życia pośród ludzi w życiu realnym jak i wirtualnym.
Jedyne co jest pozytywne w tym wszystkim, to konkursy lub castingi, które będą organizowane dla osób, którym nie było jeszcze dano poczuć zapachu dowodu osobistego, który, rzekomo świadczy o takim osobniku, który to ma, że jest osobą dorosłą <no spekulowałbym nad tym stwierdzeniem>
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
pablitto mężczyzna, 35
Bydgoszcz
Nagrań: 0, Postów: 11
22 września 2010 o 17:53
Zgłoś do moderacji
[cytat=damik18]No ze bedzie taki dział gdzie beda mogły spiewac dzieci do 14 lat..
A na normalnym ising beda osoby od ok 15|16lat[/cytat]
Nooo... bo 15 i 16 lat to już prawie dorosły człowiek, haha... bezsens to jest 😉 człowiek ma tyle lat, NA ILE SIĘ ZACHOWAĆ POTRAFI, żadne progi wiekowe tu nie powinny istnieć, bo to i tak nie ma sensu... poza tym, wiek można z tego, co widziałem, zmienić (ustawić sobie)...
22 września 2010 o 17:59
Zgłoś do moderacji
Może lepiej będzie, jak ci z najlepszymi głosami zostaną tu, a reszta(ci trochę gorsi)będą na ising mini. Co?
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
monia2405 kobieta, 29
Michałowo/obok Białegostoku
Nagrań: 12, Postów: 928
22 września 2010 o 18:15
Zgłoś do moderacji
Cz Ty myślisz, że tu tylko chodzi o naprawdę dobry głos? Moim zdaniem tu chodzi o dobrą zabawę, tylko w tym całym rankingu dnia gdzieś to się zagubiło. I tak jak pisał kolega wyżej myślę, że nie powinno być też selekcji na wiek, bo każdy ma tyle lat na ile się zachowuje, no ale swoją drogą administratorzy też chcieli jakoś to podzielić
🙂
This is something more.
vikilok kobieta, 26
Nagrań: 2, Postów: 671
paulinka27 kobieta, 28
Wrocław
Nagrań: 0, Postów: 8
15 października 2010 o 13:22
Zgłoś do moderacji
Ja już to widze jakie bedą piosenki: MOJA MAMA MUWI TAMA!!!
ραυℓιиα ριєя¢нαłα