Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Edytowano 31 sierpnia 2010 o 23:14.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
pawlunio1990 pisze:
Moje ulubione, to 1,4 i 5. Chyba właśnie 4 i 5 zostały zrobione z największym rozmachem 🙂
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
Promise me this,
If I lose to myself
You won't mourn a day
And you'll move onto someone else.
pollyredhead pisze:
Ja tam uwielbiam wszystkie, w 3 części nie podobal mi sie strasznie głos rona i harry'ego 😜
Oczywiście wszystkie książki przeczytane po kilka razy i wszystkie filmy obejrzane po kilkanaście razy 😛
Czekam na siódmą część filmu! 🙂
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 17:38. Powód: Zapraszamy do tematu "Jakie książki możecie polecić?".
W tym tygodniu nasz katalog wzbogacił się o aż 6 wyjątkowych utworów, które z pewnością przypadną Wam do gustu. Odkryjcie akustyczną interpretację Dody w „Dom nad wodą z czerwonym dywanem z trawy” oraz niezwykły duet sanah i Krzysztofa Zalewskiego w „Eviv
Zobacz więcej