Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
FADO
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
FADO
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
agata222 pisze:
Marzę o tym, żeby śpiewać w zespole,(i najważniejsze): nie umiem śpiewać 🙂Powodzenia w szukaniu, na pewno zgłosi się wiele chętnych osób 🙂
filipzkonopi pisze:
agata222 pisze:Marzę o tym, żeby śpiewać w zespole,(i najważniejsze): nie umiem śpiewać 🙂Powodzenia w szukaniu, na pewno zgłosi się wiele chętnych osób 🙂
Nie kłam😉
agata222 pisze:
filipzkonopi pisze:agata222 pisze:Marzę o tym, żeby śpiewać w zespole,(i najważniejsze): nie umiem śpiewać 🙂Powodzenia w szukaniu, na pewno zgłosi się wiele chętnych osób 🙂Nie kłam😉Nie kłamię... ;>
filipzkonopi pisze:
agata222 pisze:filipzkonopi pisze:agata222 pisze:Marzę o tym, żeby śpiewać w zespole,(i najważniejsze): nie umiem śpiewać 🙂Powodzenia w szukaniu, na pewno zgłosi się wiele chętnych osób 🙂Nie kłam😉Nie kłamię... ;>
Kłamiesz ;>
agata222 pisze:
filipzkonopi pisze:agata222 pisze:filipzkonopi pisze:agata222 pisze:Marzę o tym, żeby śpiewać w zespole,(i najważniejsze): nie umiem śpiewać 🙂Powodzenia w szukaniu, na pewno zgłosi się wiele chętnych osób 🙂Nie kłam😉Nie kłamię... ;>Kłamiesz ;>Nie 🙂 Ja nie umiem kłamać :>
filipzkonopi pisze:
agata222 pisze:filipzkonopi pisze:agata222 pisze:filipzkonopi pisze:agata222 pisze:Marzę o tym, żeby śpiewać w zespole,(i najważniejsze): nie umiem śpiewać 🙂Powodzenia w szukaniu, na pewno zgłosi się wiele chętnych osób 🙂Nie kłam😉Nie kłamię... ;>Kłamiesz ;>Nie 🙂 Ja nie umiem kłamać :>
A umiesz śpiewać?
FADO
Temat zamknięty 11 października 2012 o 18:34. Powód: Temat nieaktualny.
Jako odskocznię od świątecznego klimatu w nowościach do zaśpiewania prezentujemy nową wersję jednego z największych hitów Maryli Rodowicz, energetyczny duet ROSE i Bruno Marsa oraz wielki hit grupy The Kolors.
Zobacz więcej