agata222 kobieta, 35
Nagrań: 19, Postów: 639
29 sierpnia 2010 o 13:08
Zgłoś do moderacji
Najprościej będzie chyba w programie Audacity. Sama z niego korzystam. Nagrywasz jeden głos, a później drugą ścieżkę i drugi głos, więc proste
🙂 Pamiętaj, że drugi głos musi być ciszej niż pierwszy.
Pozdrawiam.
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
mati8899 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 1822
29 sierpnia 2010 o 18:21
Zgłoś do moderacji
Najlepiej Audacity-to sprawdzony program polecam!
1 czerwca 2011 o 14:58
Zgłoś do moderacji
włąśnie też mam to pytanie..jak dodać gotowy plik do Ising?
westie89 kobieta, 35
Gdańsk
Nagrań: 53, Postów: 242
1 czerwca 2011 o 15:31
Zgłoś do moderacji
Wydaje mi się, że musisz wrzucić jako filmik na YT oraz mieć pakiet iSing i wtedy dodać film z YT na iSing...Ale głowy nie dam za to...
ksevion mężczyzna, 34
Bytom
Nagrań: 21, Postów: 8
4 czerwca 2011 o 13:06
Zgłoś do moderacji
Nie trzeba pakietu posiadać, ale fakt - nagranie w formacie .wmv należy wrzucić np. do programu Windows Movie Maker, zapisać jako prezentację i wrzucić na Youtube. Stamtąd za pomocą funkcji Ising dodać wykon jako nagranie z Youtube.
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
4 czerwca 2011 o 13:18
Zgłoś do moderacji
sunrisegirl pisze:
włąśnie też mam to pytanie..jak dodać gotowy plik do Ising?
stereo mixem.
audiolog mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 41
5 czerwca 2011 o 11:50
Zgłoś do moderacji
jeżeli dźwięk ma być dobrej jakości to YT, jeżeli nie to wybrać w opcjach nagrywania w managerze audio strumień MP3, albo wav/mp3, w zależności od nazwy. Odpalić nagranie z jakiegoś edytora audio np. tego audacity, przedtem uruchomić opcję nagraj się na ising.pl, ustawić parametry i nagrywać, później wybrać opcję zapisz bez podkładu i gotowe. Jakość 96kbit/s zapewniona xD.
fajny gostek
muzyk MIDI'owy jak nazwał mnie "aranżer - matołek":)
bellcia kobieta
Nagrań: 5, Postów: 40
10 sierpnia 2011 o 14:19
Zgłoś do moderacji
Ja mam problem z nagraniem drugiego głosu na I-sing ;( Jedna osoba mi napisała teoretycznie co i jak ale ja za ciemna jestem... może ktoś pomoże mi zinterpretować poprawnie treść wiadomości tej osoby?
Nie ma zadbnej opcjii.......
otwierasz druga stone przegladarki.......
wchodzisz na te sama piosenke drugi raz...
wciskasz "nagraj"
ale sciszasz suwak glosnosci......w to miejsce z pierwszej otwartej strony ze swoim zapisanym nagraniem
puszczasz swoje nagranie
i dogrywasz wokal calkiem normalnie
to sie potem tak wlasnie zapisze,
ale musisu uzyc opcjii
"zapisz bez podkladu".
do tego musisz miec stereomix,inaczej nie zadziala,
jak nagrywasz zawsze
"zapisz z podkladem".............
hmmm... mam windows 7. Znalazlam tego całego stereo mixa i go włączyłam ( w panelu sterowania). Próbowałam włączyć nagraną piosenkę i jednocześnie w drugim oknie włączyłam nagrywanie... ale puszczona piosenka się nie nagrała- tylko mój głos... Może ja czegoś po prostu nie rozumiem? Jak ktoś ma cierpliwość do kalek komputerowych to prosze o kontakt na priv.
http://www.arena-albionu.pl/?idpartner=586651
exciter mężczyzna, 45
Nagrań: 119, Postów: 498
13 sierpnia 2011 o 11:49
Zgłoś do moderacji
to jest bolączka 7 ... tam wszelkie opcje regulacji dzwieku odtwarzanego jak i nagrywanego sa kompletnie spieprzone... tak samo jak w viscie... dlatego ja nagrywam tylko i wylacznie na XP
Exciter
dexon mężczyzna
Wejherowo
Nagrań: 225, Postów: 10
18 września 2011 o 01:06
Zgłoś do moderacji
plepleple=a gdzie odpowiedzi adninów?=nie potrafią tego załatwić(za darmo)-albo nie ma taklej technologii =najlepiej zamknąć ten wątek.