Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
filipzkonopi pisze:
agata222 pisze:sajgonka pisze:no niby przez 90% postow męczymy tomka o zdjecie :d ale to nie do tematu miss :d bo z Tomka zadna miss nie jestTo trzeba się przenieść do drugiego wątku i tam męczyć Tomka 😛
Niestety tamten wątek nie jest dla mnie interesujacy gdyż ponieważ gustuje w płci pięknej 😛
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
agata222 pisze:
Ale tam musisz wrzucić swoje zdjęcia. Tzn nie musisz, tylko chcesz 😃
filipzkonopi pisze:
agata222 pisze:Ale tam musisz wrzucić swoje zdjęcia. Tzn nie musisz, tylko chcesz 😃
Powiedziała wróżka Agata😛
agata222 pisze:
filipzkonopi pisze:agata222 pisze:Ale tam musisz wrzucić swoje zdjęcia. Tzn nie musisz, tylko chcesz 😃Powiedziała wróżka Agata😛😃
roxen1990 pisze:
file:///C:/Users/RoxenxD/Desktop/ja4.jpgfile:///C:/Users/RoxenxD/Desktop/ja2.jpgpozdrawiam i szczęścia kobitki moje dla mnie wszystkie jesteście miss ising!!😘*dałam tylko dlatego że nie daje się długo prosić bo nie potrafię odmówić...😃
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
filipzkonopi pisze:
agata222 pisze:filipzkonopi pisze:agata222 pisze:Ale tam musisz wrzucić swoje zdjęcia. Tzn nie musisz, tylko chcesz 😃Powiedziała wróżka Agata😛😃
No dobra oddam na ciebie głos😛
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej