4 października 2010 o 11:57
Zgłoś do moderacji
Jaki sens ma dawanie szóstek i że to jest niby "nagroda"? ;]
To jest zwykłe lizanie dupy, a nie "nagroda" ;]
Nawet jak ktoś ma 300 nagrań i 278 to są nagranie, których nie da się słuchac, dostanie "6"? ;] Według mnie taki konkurs jest na C.I.U.L . ;]
Racja jest jak dupa. Każdy ma swoją.
kaallaa kobieta, 28
Warszawa
Nagrań: 236, Postów: 639
4 października 2010 o 12:08
Zgłoś do moderacji
No, ale chyba z 25 osób można wybrać 3, które śpiewają dość dobrze i zasługują na ocene 6?
Po za tym jeżeli taka nagroda Ci nie odpowiada to może zaproponujesz coś lepszego?
The end, because I'm falling to pieces.
4 października 2010 o 12:19
Zgłoś do moderacji
Zaproponowałem ;]
I już skonczyły się dwie edycje mojego konkursu, wyobraź se, że cieszył się dużo większą popularnością.
A co do tych szóstek. Tak, można wybrać 3 osoby, ale żeby dawać od razu DO WSZYSKICH NAGRAŃ 6? i do szitów? ;] Coś tu nie gra
😃
zoskaxd kobieta
Łódź
Nagrań: 128, Postów: 177
4 października 2010 o 13:02
Zgłoś do moderacji
Franku czy uważasz, że moje nagrania to shity?
😲 <foch> !!
4 października 2010 o 13:32
Zgłoś do moderacji
[cytat=zoskaxd]Franku czy uważasz, że moje nagrania to shity?
😲
O nie
😃 Ogólnie mówię.
zoskaxd kobieta
Łódź
Nagrań: 128, Postów: 177
20 października 2010 o 00:15
Zgłoś do moderacji
franekstachyra pisze:
Jaki sens ma dawanie szóstek i że to jest niby "nagroda"? ;]
To jest zwykłe lizanie dupy, a nie "nagroda" ;]
Nawet jak ktoś ma 300 nagrań i 278 to są nagranie, których nie da się słuchac, dostanie "6"? ;] Według mnie taki konkurs jest na C.I.U.L . ;]
Hmm... Powiem Ci tak, rzeczywiście niektóre z nagrań są niezbyt dobre ale niektórzy chcą takich nagród. Ja osobiście wolę mieć samą satysfakcję
😉
Ale cóż, postąpiłam tak bo uważałam to za słuszne i to że ktoś się postarał powinno być nagrodzone. A niestety na razie na isingu nie ma innego systemu nagród.
A co do "lizania dupy" to akurat nie muszę się nikomu podlizywać. To,że wystawię komuś 6 nie oznacza że oczekuję rewanżu, ręcz przeciwnie! Wiem,że śpiewam dość przeciętnie, ale takie konkursy to tylko zabawa. Przynajmniej dla mnie
🙂
Pozdrawiam wszystkich śmiałków i powiem Wam,że akurat zoskaxd jest bardzo utalentowana i nie można jej "wtłaczać" do ogółu
🙂
Nic nie zdarza się dwa razy,
miłość już mi się nie zdarzy...
Bo ją MAM :)