Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód.
— Paulo Coelho
— Paulo Coelho
http://komar106.wrzuta.pl/
dobry przyjaciel widzi pierwszą łzę, łapie drugą i powstrzymuje trzecią
— Paulo Coelho
Konin
bo to właśnie Feel pokazał mi niebo
— Paulo Coelho
Konin
bo to właśnie Feel pokazał mi niebo
— Paulo Coelho
dobry przyjaciel widzi pierwszą łzę, łapie drugą i powstrzymuje trzecią
pieknyrudzielec pisze:
Witam wszystkich 🙂
Coś rzadko tutaj bywam 😕
Widzę, że bardzo interesujecie się tym, jak jest na castingu do SzNS 🙂
Otóż ja byłam na nim ok. rok temu. Wchodziliśmy do pokoju przesłuchań w grupie 5 osób. Każdy z nas śpiewał przygotowany przez siebie kawałek, potem kazali zaśpiewać utwór przygotowany przez ich samych, tak jak już ktoś napisał, są to piosenki wykonawców, którzy są przewidziani na dany sezon w tv. Mnie kazali zaśpiewać refren "czerwonych korali" nio i spodobałam im się 🙂 Na początq kwietnia dostałam przesyłkę z płytą i zaproszenie na nagranie pod koniec kwietnia z udziałem Piaska. Prosili o potwierdzenie przybycia pod nr tel., który tam zamieścili. Niestety nie mogłam stawić się w wyznaczonym przez nich terminie 😕 Pomyślicie: Ależ głupia! Ale powiedziano mi, żebym odezwała się do nich za jakiś czas, nio i dzwoniłam w październiq, jednak na ten sezon mieli już wszystko nagrane, więc mam się do nich odzywać lada dzień i wówczas wyznaczą dla mnie jakiś nowy termin nagrania 🙂
Ot i cała historia 🙂 Po castingu wrażenia super, czekałam może 30 min na przesłuchanie, więc baaaardzo krótko 🙂
Ogólnie Pani Ela Skrętkowska na bardzo specyficzny charakter, jest konkretną osobą, i albo jej się ktoś spodoba, albo nie 🙂 Mnie dostąpił ten zaszczyt 🙂
Pozdrawiam 🙂
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej