Konto usunięte
12 sierpnia 2010 o 18:22
Zgłoś do moderacji
Witam ludzie
🙂
Zaczne od tego że dzisiaj wstaje z wyra,włączam iSing i co widze konkurs z super zespołem"Volver" przez co byłem bardzo mile zaskoczony
🙂 dziekuje Ising.
Założyłem ten temat,byście podawali tutaj swoich faworytów do aktualnego konkursu.
-śpiewajmy bo są naprawde super utworki,i nagroda jest rewelacyjna,wiadomo że nie każdy moze wygrać,ale każdy ma jakąś szanse,nie spróbujemy,to sie nie przekonamy.
- dla mnie sam udział w tym konkursie jest już sukcesem,a sam czas pokaże jak sie to wszystko potoczy
🙂
życze wszystkim powodzenia i pozdrawiam.
Wlodi.
Edytowano 12 sierpnia 2010 o 18:40 przez moderatora.
kacpero9 mężczyzna, 24
Stalowa Wola
Nagrań: 0, Postów: 1420
12 sierpnia 2010 o 19:58
Zgłoś do moderacji
Ja biorę, bo uwielbiam Volveremosa
🙂
Promise me this,
If I lose to myself
You won't mourn a day
And you'll move onto someone else.
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
12 sierpnia 2010 o 23:29
Zgłoś do moderacji
"Super" zespół, no to jest chyba niepoważne, dla mnie jest on przeciętny, gdyż niczym się nie wyróżnia od pozostałych zespołów w Polsce .
Co do nagrody, to przyznam jest godna podziwu, ale zwycięzca musi ją bardzo dobrze wykorzystać, gdyż trasa daną osobę przybliża tylko jeszcze bardziej do świata muzycznego i nic po za tym.
Co do faworyta to, ja na Waszym miejscu nie podawałbym żadnego, gdyż później są niepotrzebne rozczarowania, bo każdy człowiek ma inny ten słuch muzyczny, więc to jest jak dla mnie bardzo daleko idąca opcja
🙂
Pozdrawiam
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
12 sierpnia 2010 o 23:39
Zgłoś do moderacji
Num, mnie akurat repertuar pod pasował
🙂
Nic nie zdarza się dwa razy,
miłość już mi się nie zdarzy...
Bo ją MAM :)
Nagrań: 15, Postów: 5446
13 sierpnia 2010 o 01:32
Zgłoś do moderacji
Masz rację Robercie, zespół jak zespół. Poza tym, nawet gdybym chciał coś zaśpiewać, to i tak niczego raczej nie znam
🙂
13 sierpnia 2010 o 11:34
Zgłoś do moderacji
Zespól jest naprawdę bardzo fajny a ich piosenki wpadają w ucho ;] a co do faworyta to poniekąd zgodzę się z robertas19 bo każdy ma inny słuch muzyczny i będą niepotrzebna rozczarowania
mati8899 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 1822
13 sierpnia 2010 o 20:01
Zgłoś do moderacji
kacpero9 to zdolny chłopak.......... powinni wygrać młodzi nic nie mam do tych starszych , ale wyróżnienie powinno być
karolina303 kobieta, 33
Wrocław/Trzebnica
Nagrań: 75, Postów: 16
13 sierpnia 2010 o 20:09
Zgłoś do moderacji
piosenki całkiem sympatyczne
🙂 choć dla niektórych pewnie troszkę za niska tonacja
😛 mam tu na myśli np. siebie :]
ale jedną piosenkę byłam w stanie zaśpiewać heh
😊
mati8899 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 1822