monia2405 kobieta, 29
Michałowo/obok Białegostoku
Nagrań: 12, Postów: 928
25 września 2010 o 12:24
Zgłoś do moderacji
A moje gardełko trochę wysiadło
🙂 Jak naprawię je do wieczora to wkleję ostatnie nagranie
🙂
This is something more.
monia2405 kobieta, 29
26 września 2010 o 12:31
Zgłoś do moderacji
Postaram się dzisiaj nagrać, spokojnie
🙂
Tylko muszę mamę na dół spławić, bo krzyczy, że śpiewam i gardło do końca załatwię
🙂
Może oceńcie te nagrania co już są i potem tylko dopiszecie te punkty czy jakoś tak?
🙂
This is something more.
monia2405 kobieta, 29
sarnah83 kobieta, 41
na zachodzie Polski
Nagrań: 90, Postów: 19
angela84 kobieta, 40
Nagrań: 0, Postów: 155
28 września 2010 o 23:21
Zgłoś do moderacji
Drogie finalistki! Etap finałowy był dla nas wręcz wymarzony i jesteśmy dumni, że tak utalentowane dziewczyny zainteresowały się naszym konkursem.
W sześciu finałowych wykonaniach mieliśmy świetny kontrast między energią i mocą głosu Moni oraz niską, ciepłą i stylową barwą Sarnah. Wykonania były naprawdę dobre. Po namyśle padł werdykt.
Zwyciężczynią drugiej edycji konkursu kilkuetapowego zostaje SARNAH 83!!!!!!
Przyjmij proszę nasze najszczersze gratulacje i wyrazy podziwu! Od początku byłaś jedną z faworytek, już w pierwszym etapie wyróżniłaś się czystością wykonania i świetną barwą. Na początku konkursu w pewnym momencie błędnie pomyśleliśmy "no tak, najzdolniejsza dziewczyna, ale śpiewa trochę bez własnej interpretacji, po prostu odtwarza". Ale zmieniło się to w późniejszych etapach. Widać, że w nagrania wkładałaś runda po rundzie coraz więcej pracy i wykonania brzmiały naprawdę świetnie również pod względem klimatu i interpretacji. Najbardziej powaliłaś nas na łopaty "Krakowskim spleenem" oraz finałowym "Don't know why". Właśnie w takim repertuarze brzmisz najlepiej.
Moniko: serdecznie gratulujemy Ci bardzo wysokiego, drugiego miejsca w naszym konkursie. Nieczęsto zdarza się, żeby osoba piętnastoletnia miała już tak mocną i dojrzałą barwę. Twoje wykonania porywają, są najbardziej energetyczne spośród wszystkich uczestników, głos masz nie dość że mocny, to jeszcze naprawdę czysty i to Twoje największe atuty. Z finałowych nagrań najbardziej podobało nam się "Fallin" - typowo w Twoim stylu, to był świetny wybór. Natomiast z wcześniejszych etapów oba wykonania Varius Manx.
Edytowano 28 września 2010 o 23:32.
A, L, T
sarnah83 kobieta, 41
na zachodzie Polski
Nagrań: 90, Postów: 19
28 września 2010 o 23:53
Zgłoś do moderacji
Dziekuję kochani!!!Udział w tym konkursie był dla mnie prawdziwą przyjemnością.Pozdrawiam wszystkich uczestników oraz drogie jury
🙂)) a Monia2405 przed toba jeszecze wielka kariera!!!Dziekuję
sarnah83
monia2405 kobieta, 29
29 września 2010 o 06:50
Zgłoś do moderacji
Gratulacje dla zwyciężczyni! Na pewno wygrana w pełni zasłużona
😘
Również udział w tym konkursie był niesamowitym przeżyciem. Profesjonalne oceny mimo wszystko myślę, że cieszą najbardziej
🙂)
Dziękuję sarnah83!
🙂 Mimo tej niby całej rywalizacji nie czułam tego
🙂 Hehe to się nazywa fair-play
😛 A no i dziękuję za te miłe słowa na koniec
🙂
This is something more.
kgbtatus mężczyzna, 56
Gdynia
Nagrań: 124, Postów: 122
29 września 2010 o 07:56
Zgłoś do moderacji
Wielkie GRATULACJE dla zwyciężczyni i dla wszystkich odważnych którzy wyrazili chęć udziału i zabawy w tym konkursie.Każdy z Was jest zwycięzcą sam w sobie mając odwagę stanąć "pod pręgierzem" cudzych opinii i to jest ważne
Widzę że faktycznie ta piosenka z tego repertuaru nowoczesnego zadecydowała o moim dalszym losie w tym konkursie, powinienem więcej czasu poświęcić na to ,gdyż naprawdę niewiele zrobiłem by dalej uczestniczyć-moja wina- nie przyłożyłem sie, no ale cóż może innym razem zrobię Wam większą konkurencję -Jeszcze raz dziękuję organizatorom, współuczestnikom no i powodzenia w Waszych dalszych działaniach na polu muzycznym
ﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢ kgbtatus vel kierَﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟ