12 sierpnia 2009 o 18:21
Zgłoś do moderacji
niebieskooki pisze:
911 od kiedy jesteś dziewczyną hehe ?😃 no tak każdy śpiewa jak chcę ale zasugerowałem temat co o niej sądzicie tak? .
Nie zasugerowałeś tematu co o niej sądzimy. Wyrobiłeś sobie o niej zdanie na podstawie nagrań, które nagrała za pewne z poczuciem humoru - niekulturalnie zwracać uwagę komuś w ten sposób, że to niestosowne (a właściwie po prostu nie w Twoim guście). Nie podoba się to Tobie, jej może tak, i to chyba ważne - bo portal ma służyć do zabawy i rozrywki. Mało tego, obraziłeś ją naruszając regulamin iSing, jak i prawo obowiązujące w naszym kraju. Zadaj mi proszę teraz pytanie, czy to ja mam problem
🙂
Edytowano 12 sierpnia 2009 o 18:27.
12 sierpnia 2009 o 18:23
Zgłoś do moderacji
Sory xDD ale nie zrozumiałem Ciebie.. na początku. eh dobra masz rację. już zmieniłem
😉
Think over 3 times before you will tell something or write...I already convinced sie about this...
12 sierpnia 2009 o 18:31
Zgłoś do moderacji
Ehhe
😉
Think over 3 times before you will tell something or write...I already convinced sie about this...
odd kobieta, 32
Nagrań: 1, Postów: 1939
12 sierpnia 2009 o 18:34
Zgłoś do moderacji
Nie macie racji głupie dzieci, ale nie zamierzam się z Wami spierać. O, ja miłosierna!
19 sierpnia 2009 o 03:47
Zgłoś do moderacji
Hahahahahahahahah !!! Kapitalne! Trzeba to wrzucić na..... inny portal,żeby inni się pośmiali z aktorskiego talentu,to się trzeba namęczyć, żeby coś takiego nagrać...
🙂 Kompleksy wychodzą najszybciej przy obcych... Gdzie rodzice??
Śpiewać każdy może,ale nie wszyscy muszą tego słuchać ;)
19 sierpnia 2009 o 10:26
Zgłoś do moderacji
karoline84 kobieta, 25
hogwart
Nagrań: 34, Postów: 127
21 sierpnia 2009 o 17:10
Zgłoś do moderacji
nie wy powariowaliście poco gadacie o jakimś użytkowniku przecież to jej/jego sprawa jakie ma konto
HEART SHAPED BOX