Wyniki: (maksymalnie można uzyskać 20 pkt)
1. izabela26 - 14,5 pkt W Twoich nagraniach ogromnym plusem jest bardzo dobra jakość nagrań, no i nieprzeciętne barwa głosu
🙂)
2. elizakania - 17 pkt Piękny głos, ogromna technika w tak młodym wieku
🙂)
3. natusia2107 - 15 pkt W Twoich wykonaniach podobają mi się świetne interpretacje. Masz przyjemną barwę głosu, popracuj na vibrato, które jak na razie jest niedopracowane.
🙂)
4. rutson - 13,5 pkt Masz bardzo ładny głos i dużą skalę, ale ta piosenka moim zdaniem nie była dla Ciebie. Utwory Edyty Górniak są naprawdę trudne, szczerze mówiąc o wiele mniej mi się podobało te nagranie niż List.
5. chmurka37 - 13,5 pkt Fajny, melodyjny głos, ale brakuje mi w Twoich wykonaniach ekspresji i emocji. Wszystko jest takie "w punkt".
6. anetka3435 - 17 pkt Masz przepiękny głos i barwę, dużą skalę, chyba to Ty najbardziej pozytywnie mnie zaskoczyłaś. Jedno, co mi przeszkadza w odbiorze piosenek- to jakość nagrań- niezbyt dobra.
7. aha13 - 13 pkt Nie dodałaś piosenki Edyty i dlatego automatycznie zostały Ci odjęte 2 pkt. Masz mocny i dobry głos.
8. gumszo - 12,5 pkt To Tobie dałem "dziką kartę" do drugiego etapu. W Twoim wykonaniu piosenki Cz. Niemena coś mnie zaintrygowało, mimo że śpiewałeś ją o oktawę niżej. W nagraniu Edyty G. było sporo nieczystości, ale barwą głosu nadrabiasz. Poćwicz nad dykcją.
9. misiaszek - 12 pkt Nie ta piosenka dla Ciebie. Śpiewanie na półgłosie Ci nie wychodzi. Pojawiło się mnóstwo nieczystości. Znacznie bardziej wolę Ciebie słuchać w mocniejszych dźwiękach.
10. nieudana - 15 pkt Piękna nastrojowa piosenka, w której się świetnie odnalazłaś. Te vibrato i śpiewanie na półgłosie- profeska
😉)
Teraz pytanie kto odpada? Otóż odpada ta czwórka, która nie dodała w ogóle nagrań. Reszta przechodzi do 3 etapu
😉)
Zaraz podam szczegóły.
Edytowano 27 lipca 2010 o 20:42.