Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
monika199017 pisze:
opera pisze:monika199017 pisze:No to ja polecam : The Killers,Coldplay,U2,Chłopców,Manchester,The Verve ,Thirteen Senses,The Fray,Myslovitz, jak coś mi jeszcze przyjdzie do głowy to wpisze 🙂Normalnie mamy ten sam gust muzyczny...🙂Ja dodam: The Strokes, Muse, The Kooks, Franz Ferdinand, RHCP My Chemical Romance też jest niezły, (choć może trochę odbiega w innym kierunku muzycznym🙂)
oo Opera no to juz cie lubie xD xD Muse jest świetny xD
A jeśli chodzi o kogoś, za kim tęsknisz...
Pojawi się znienacka, jak wiosna.
Kiedy już zupełnie stracisz nadzieję.
'Maybe, if my heart stops beating won't hurt this much'
megjack pisze:
monika199017 pisze:opera pisze:monika199017 pisze:No to ja polecam : The Killers,Coldplay,U2,Chłopców,Manchester,The Verve ,Thirteen Senses,The Fray,Myslovitz, jak coś mi jeszcze przyjdzie do głowy to wpisze 🙂Normalnie mamy ten sam gust muzyczny...🙂Ja dodam: The Strokes, Muse, The Kooks, Franz Ferdinand, RHCP My Chemical Romance też jest niezły, (choć może trochę odbiega w innym kierunku muzycznym🙂)
potwierdzam w 100% Muse jest zdecydowanie najlepszy😉 byłam na ostatnim koncercie w Berlinie i do teraz nie mogę się pozbierać😉 Chłopaki masakrują konkurencję i robią takie szow, że nie wiadomo na czym tu się skupić😉 Świat to dla nich zdecydowanie za mało😉
podobno wyładnieję w kosmosie...
magaaa pisze:
megjack pisze:monika199017 pisze:opera pisze:monika199017 pisze:No to ja polecam : The Killers,Coldplay,U2,Chłopców,Manchester,The Verve ,Thirteen Senses,The Fray,Myslovitz, jak coś mi jeszcze przyjdzie do głowy to wpisze 🙂Normalnie mamy ten sam gust muzyczny...🙂Ja dodam: The Strokes, Muse, The Kooks, Franz Ferdinand, RHCP My Chemical Romance też jest niezły, (choć może trochę odbiega w innym kierunku muzycznym🙂)
potwierdzam w 100% Muse jest zdecydowanie najlepszy😉 byłam na ostatnim koncercie w Berlinie i do teraz nie mogę się pozbierać😉 Chłopaki masakrują konkurencję i robią takie szow, że nie wiadomo na czym tu się skupić😉 Świat to dla nich zdecydowanie za mało😉
witam w klubie MUSE 🙂
karinne
<<''Break Me, Shake Me''>>
Gdańsk
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!