Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
JESTEM SZALONA MÓWIĄ MI ZAWSZE TAKĄ BYŁAM.......
"Są rzeczy, o które warto walczyć do samego końca"
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
e tam duzo. Mao wlasnie. Zreszta kazdy ma inny plan dnia. Ja moge wieczorami jak kazdy normalny czlowiek 😛 Rano mnie Mama nie wypuszcza z domu zebym dziewic nie straszyl.pawlunio1990 pisze:
tyle osób z Krakowa i robicie pod siebie 🙂
kaspo pisze:
pawlunio1990 pisze:tyle osób z Krakowa i robicie pod siebie 🙂 e tam duzo. Mao wlasnie. Zreszta kazdy ma inny plan dnia. Ja moge wieczorami jak kazdy normalny czlowiek 😛 Rano mnie Mama nie wypuszcza z domu zebym dziewic nie straszyl.
pawlunio1990 pisze:
kaspo pisze😛awlunio1990 pisze:tyle osób z Krakowa i robicie pod siebie 🙂 e tam duzo. Mao wlasnie. Zreszta kazdy ma inny plan dnia. Ja moge wieczorami jak kazdy normalny czlowiek 😛 Rano mnie Mama nie wypuszcza z domu zebym dziewic nie straszyl.
Masz zbyt wysokie mniemanie o sobie kolego 😃😃
"Są rzeczy, o które warto walczyć do samego końca"
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!