Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Lublin
Let It Be, Make love not war! Give peace a chance! War is over if you want it!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Lublin
letitbe pisze:
no właśnie mi chodziło o coś co ma wyeliminować te kółka wzajemnej adoracji może źle to jakoś określiłem, raczej nie na podstawie komentarzy,
i oceniać powinien ktoś z iSing
bo jak tak patrzę to oceny ekipy iSing są robione po łebkach,
pewnie jest ich mało wszystkich nie mogą posłuchać
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Lublin
Edytowano 19 lipca 2010 o 23:13.
<alice>
http://aliceart.pl.tl/
http://www.youtube.com/user/alamaxa
artalice pisze:
Ja uwazam ze to DOBRY POMYSL !!!RANGA uzytkownika w RĘKACH Uzytkownika to moze niekoniecznie (faktycznie szkoda zachodu) ... ale gdyby tak RANGA UZYTKOWNIKA oznaczana AUTOMATYCZNIE ... 🙂taka jakby [ b]STATYSTYKA KONTA (przy nazwie konta)np za ILOSC nagran - jakies nutki jako znak graficzny (nawet moglyby byc w roznych kolorach czy grubosciach oznaczajacych 10 50 100 nagran i np po zaliczeniu tych poziomow 1 szt podkladu Gratis do wyboruza JAKOSC nagran - srednia za ocene oceny powinny byc "jestem na TAK" lub "jestem na NIE" , srednia za ilosc komentarzy itpza forum - za aktywnosc na forum w postach i zakladanych tematach prowadzonych konkursach ze po 50 postach mozna dopiero dostac przywilej Zalozenia wlasnego tematu (skonczy;lyby sie tez, nic nie wnoszace tematy lub powtarzajace sie tematy) nawet za zalozenei tematu ktory juz byl i sie powtorzy powinien grozic Ban itp.za komentowanie - jesli duzo komentujesz nagrania innych to tez jest aktywnosc ktora powinna byc doceniona w postaci jakiegos znaku graficznego przy statystyce konta 🙂[/b].... ITP, ITDwiem ze dla tworcow tej strony to straszna robota opracowanie calej strategii naliczania punktowania i zestawow grafiki ale sadze ze mozna wykorzystac bogate doswiadczenie i umiejetnosci iSingowiczow na stworzenie takich "zestawow" nawet w formie konkursow, ale moze gdyby to w pelni zautomatyzowac skonczylaby sie praktyki wywierania wplywu na siebie nawzajem.
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
angiepin pisze:
artalice pisze:Ja uwazam ze to DOBRY POMYSL !!!RANGA uzytkownika w RĘKACH Uzytkownika to moze niekoniecznie (faktycznie szkoda zachodu) ... ale gdyby tak RANGA UZYTKOWNIKA oznaczana AUTOMATYCZNIE ... 🙂taka jakby [ b]STATYSTYKA KONTA (przy nazwie konta)
Ty zawsze znajdziesz jakieś sensowne rozwiązanie 🙂
Co byśmy bez Ciebie zrobili... 🙂
<alice>
http://aliceart.pl.tl/
http://www.youtube.com/user/alamaxa
I sing because i'm happy !
www.myspace.com/agustic
artalice pisze:
Ja uwazam ze to DOBRY POMYSL !!!
RANGA uzytkownika w RĘKACH Uzytkownika to moze niekoniecznie (faktycznie szkoda zachodu)
... ale gdyby tak RANGA UZYTKOWNIKA oznaczana AUTOMATYCZNIE ... 🙂
taka jakby STATYSTYKA KONTA (przy nazwie konta)
np za
ILOSC nagran - jakies nutki jako znak graficzny (nawet moglyby byc w roznych kolorach czy grubosciach oznaczajacych
10 50 100 nagran i np po zaliczeniu tych poziomow 1 szt podkladu Gratis do wyboru lub do kupienia z Rabatem
JAKOSC nagran - srednia za ocene a SYSTEM OCEN to "jestem na TAK" lub "jestem na NIE" , srednia za ilosc komentarzy itp
forum - za aktywnosc na forum w postach i zakladanych tematach prowadzonych konkursach ze po 50 postach
mozna dopiero dostac przywilej Zalozenia wlasnego tematu (skonczy;lyby sie tez, nic nie wnoszace tematy
lub powtarzajace sie tematy) nawet za zalozenei tematu ktory juz byl i sie powtorzy powinien grozic Ban itp.
komentowanie - jesli duzo komentujesz nagrania innych to tez jest aktywnosc ktora powinna byc doceniona
w postaci jakiegos znaku graficznego przy statystyce konta 🙂
Ranking Dnia - Najwyzej Ocenione Nagranie - nagrane w tym samym dniu - na podstawie sredniej statystycznej,
.... ITP, ITD
wiem ze dla tworcow tej strony to straszna robota opracowanie calej strategii naliczania punktowania i zestawow grafiki ale sadze ze mozna wykorzystac bogate doswiadczenie i umiejetnosci iSingowiczow na stworzenie takich "zestawow" nawet w formie konkursow, ale moze gdyby to w pelni zautomatyzowac skonczylaby sie praktyki wywierania wplywu na siebie nawzajem.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!